Ensimmäinen mikroneulaus- & mesoterapiahoito

Sattuukohan neulat? Joudunko irvistelemään hyvien tuloksien toivossa? Miten herkkä akne-ihoni reagoi neulaukseen? Seuraavaksi kerron kokemuksestani mikroneulaus- & mesoterapiahoidossa. 

Hoito aloitettiin alkupuhdistuksella ja rentouttavalla hieronnalla. Ah, tässä vaiheessa rentoutuminen oli taattu! Seuraavaksi kasvoilleni tehtiin PHA-kuorinta, mikä kirkastaa ja kuorii ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Noin muutaman minuutin verran sain maata rentoutuneena hoitopedillä, ai että, näitä hetkiä pitäisi olla enemmänkin arjessa.

Ja se neulaus. Ensimmäiseen ennakkoluulooni vastaan jo heti, että EI sattunut, enkä myöskään irvistellyt. En ollut aikaisemmin käynyt mikroneulauksessa, joten tämä oli ehkä ihan inhimillinen ennakkoluulo. Tavallisen mikroneulausrullan sijaan hoidossa käytettiin mikroneulauskynää. Neulojen pituus vaihtelee 0,25 mm ja 2 mm välillä. Pituus valitaan asiakkaan ihotyypin, hoidettavan alueen, hoidon tavoitteen ja ihon kunnon mukaisesti. Hoidossa neulojen avulla ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta BTB13-yhdiste pääsee vaikuttamaan suoraan dermikseen asti, eli ihon pintaa, epidermistä, syvemmälle.

Asiakkaan ensimmäinen mikroneulaus- ja mesoterapiahoito Villi Vadelmassa

Syvemmälle neulauksen saloihin

Itselläni ihon ongelma-alueet ovat poskissa, leukapielissä sekä kaulassa, joihin on syntynyt arpikudosta aknen takia ja alueilla on jonkin verran epäpuhtauksia. Neulaaminen aloitettiin leuan ja kaulan alueella 0,5 mm pituisella neulalla ja hoito tehtiin 36-neulaisella päällä, mitä käytetään usein herkälle iholle. Yleisesti silmänympärysalueella käytetään 0,25 mm tai 0,5 mm pituista neulaa, sillä iho on tällä alueella ohuempaa.

Koska tämä oli ensimmäinen hoitokertani ja haluttiin kokeilla miten ihoni reagoi neulaukseen, niin hoidossani jätettiin välistä 12-neulaisen hoitopään käyttö. Tätä hoitopäätä käytetään pienempien alueiden paikalliseen hoitoon, kuten esimerkiksi juonteet, syvemmät arvet ja pigmenttiläiskät, tuottaen alueille syvempiä mikrokanavia.

Nano-mesoterapiahoidon avulla imeytetään BTB13-seerumin aktiiviaineet ihoon. Tässä viimeisessä vaiheessa aktiiviaineita työnnetään syvemmälle ihoon sähköimpulssin, mekaanisen paineen ja pienen pienten neulojen avulla. Mikroneulauksen hoitovaikutus moninkertaistuu tämän hoitovaiheen ansiosta.

BTB13 Anti-Redness Cream
Hoito oli kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus, niin kuin kasvohoidot yleensä ovatkin. Sain kotiin mukaan näytekoon BTB13 Anti Redness -voiteesta, jota olen nyt hoidon jälkeen käyttänyt aamuin illoin. Huomaan, että jo ensimmäisen neulauksen jälkeen ihoni ei punoita ja se tuntuu tasaisemmalta. Pystyn suosittelemaan hoitoa ainakin kaikille samanlaisista iho-ongelmista kärsiville.

Oletko sinä käynyt jo tässä uudessa hoidossa Villi Vadelmassa? Kerro kokemuksestasi kommentoimalla, tai jos sinulla on hoidosta kysyttävää, vastaamme kysymyksiin mielellämme!

 

 

 

 

1 comments

  1. Olen hieman yli 70 vuotias ja pyrkinyt aina hoitamaan ihoani hyvin. Nyt kuitenkin kaipasin iholleni jotain uutta ja tehokkaampaa hoitoa. Päätin kokeilla mikroneulausta Villi Vadelmassa. Olen käynyt kaksi kertaa, heti ensi kerran jälkeen iho oli tosi hyvän ja napakan tuntuinen, varsinkin otsan juonteissa huomasin positiivisen muutoksen. Nyt toisen kerran jälkeen on sama hyvä tunne, pieni neulauksen aiheuttama punotuskin häipyi nopeasti.
    Lisäksi paikassa on erittäin rentouttava ja hyvä tunnelma.

Comments are closed.