Tilaa hoidoissamme käytettäviä tuotteita verkkokaupastamme

Hoidoissa käytettävät tuotteet

Me Villi Vadelmassa tarjoamme monipuolisia  kauneudenhoitopalveluita luonnollisilla, kotimaisilla ja tehokkailla tuotteilla.  Haluamme rentouttaa sinut hetkeksi  pois arjesta – pienelle lokaalille lähilomalle. Lämpimästi tervetuloa!

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita.

Tuotteissa pääraaka-aineita ovat suomalaisten metsien marjat, joiden siemenöljyt sekä marja- ja lehtiuutteet ravitsevat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. 

Marjat ovat erittäin vitamiinirikkaita ja niiden antioksidanttipitoisuus on suurempi kuin useimmilla muilla kasvikunnan tuotteilla. Suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita myös kuivan, herkän ja atooppisen ihon hoidossa.

Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta suomalaiset marjat ovat hyvin siedettyjä. Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli raaka-aineiden hoitavuuteen ja niiden vaikutuksiin iholla. Raaka-ainevalinnoilla olemme poimineet käyttöömme sellaisia raaka-aineita, jotka kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Vaikka ihonhoito lähteekin sisältäpäin, ei ulkoisen
ihonhoidon merkitystä tule väheksyä.

Luonnon raaka-aineiden tuomat luonnolliset ja miedot tuoksut sopivat erinomaisesti herkkäihoiselle sekä tuoksuherkälle henkilölle.

Ekopharman tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Ekopharman tuotteet valmistetaan Helsingissä Naviterin omissa tiloissa, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tuotteiden raaka-aineet on valittu niin, että ne olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä, sillä päivittäinen hygienian hoito koskee kaikkia ja haluamme, että tuotteemme eivät kerry luontoon tai kuormita vesistöjä tai ympäristöä.
Naviter ottaa kotimaisuuden huomioon sekä tuotannossaan että raaka-ainevalinnoissaan.  Marjat ja yrttiuutteet ovat kotimaisia ja tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä Naviterin omissa tiloissa. Valitsemalla kotimaisia raaka-aineita tuemme suomalaisia yrittäjiä ja kotimaista työllisyyttä. 

EKOPHARMA on Fi-Natura -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja se on ainoa kotimainen
ammattikosmetiikkasarja, jolle on myönnetty Animalian eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -tunnus.

BTB13-tuotesarjaa käytämme pro-age-hoidoissa, kuten esimerkiksi mikroneulauksissa, BTB13- erikoiskasvohoidoissa sekä erittäin kuivan tai herkän ihon hoidoissa. Suomalainen tutkijaryhmä on kehittänyt BTB13TM-yhdisteen. Se pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan ja yhdisteellä on monta patenttia. BTB13 -yhdisteen vaikuttavia aineita ovat oroottihappo, joka on välttämätöntä solujen uusiutumiselle ja niiden toiminnalle; L-karnitiini, joka toimii oroottihapon kuljettimena ja poistaa kuona-aineita soluista; sekä hyaluronihappo, joka on tehokas ihon kosteuttaja. 

Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. Solujen jakaantuminen edellyttää riittävää oroottihappopitoisuutta. BTB13 TM -yhdisteellä tehostetaan riittävää oroottihapon saantia, mikä auttaa passivoituneita kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Tästä seuraa terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13 TM -yhdisteellä voidaan aktivoida yhtä lailla myös hiuspohjaa ja tehostaa näin myös hiusten kasvua.

Vanhenemiseen liittyvä kudosten rappeutuminen voi johtua kantasolujen mitokondrioiden
toimintahäiriöstä. Alhainen oroottihapon määrä tai kuona-aineet voivat estää kantasolun mitokondrioita toimimasta optimaalisesti. Mitokondriot ovat solujen energiamoottoreita. Ne tuottavat soluille niiden tarvitseman energian, jota ilman solu ei kykene toimimaan. Oroottihapon puute voi aiheuttaa häiriöitä solujen energia-aineenvaihdutaan ja näin passivoida kantasoluja.


Oroottihappoa esiintyy luonnostaan elimistössä, mutta sen määrä voi laskea mm. ikääntymisen,
sairauksien tai muiden ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. BTB13 TM -yhdisteellä saadaan monivaikutteisia tuloksia; sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti eri iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan, atooppiseen tai couperosa- tai akneihoon. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumisessa ja arpien ehkäisyssä sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Pro-age hoidoilla saadaan aikaan ihon kiinteytymistä ja heleytymistä. Pro-Age hoito häivyttää jo olemassa olevia ryppyjä ja ehkäisee uusien syntymistä.

 
Oroottihappo on vahva antioksidantti, minkä vuoksi BTB13 TM -yhdiste suojaa ihosoluja tehokkaasti vapaiden happiradikaalien vaikutuksilta.

BTB13 -hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

UNNA NORDIC, METSÄ IHOLLASI

Aisteja hellivän metsähetken hoitolasarja, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta.
Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden
laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.
Tuotteissa on ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet
sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää
mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Tuotteisiin valittiin myös fermentoitua granaattiomenauutetta,
ruusunmarjaöljyä ja ihon omaa mikrobistoa tukevia prebiootteja. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa
on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.
Unna Nordic -sarja on lahja meiltä ihonhoidon ammattilaisilta sinulle, sillä haluamme sinun  saavan
parasta mahdollista ihonhoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa.