Shopping Cart

Hemmottelevat Hieronnat

Monipuolisista hieronnoista voit valita itsellesi mieluisan aina klassisen sekä kuumakivihieronnan väliltä. Tervetuloa hemmotelemaan kehoasi!

Bambukeppihieronta kuivaharjauksella

70 min / 75€

Bambuhieronnan vaikutukset

Erinomainen vaikutus lihasten rentouttamiseen. Parantaa lihasten ja kudosten tasapainoa, joka parantaa ryhtiä. Bambukeppien ja paineen avulla edistetään lymfakiertoa, nestekiertoa ja aktivoidaan verenkiertoa. Auttaa myös selluliittihoidossa. Poistaa stressiä, kohottaa mielialaa ja lisää hyvänolon tunnetta.

Käytetyn bambuhieronnan on kehittänyt Debora Bracchi.  Hieronta tehdään koko vartalolle, myös kasvoille. Hieronnassa pääosassa ovat bambukepit, niitä tulee liikuttaa erityisien käsien liikkeiden avulla. Pääasiassa käytetään erityistä rannetekniikkaa, jossa rullataan ja liu’utetaan vuorotellen. Bambuhieronta sopii niin miehille kuin naisillekin. Se sopii myös erityisen hyvin urheilijoille, koska hieronta stimuloi hermosäikeitä, rentouttaa ja rauhoittaa. 

Kuumakivihieronta koko vartalolle
ihon kuivaharjauksella

70 min / 79€
Kuumakivihieronta selälle 30 min / 45 € ja 45 min / 50€, huom! 30 min ja 45 min hieronnoissa ei tehdä kuivaharjausta.

Kuumakivihieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin ja rentouttaa koko kehoa sekä lieventää lihaskipuja. Tämä hierontamuoto on tuhansia vuosia vanha ja se tehdään pehmeillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka pitävät hyvin lämpöä sisällään. Hierontaliikkeet ovat napakoita, kehoasi kunnioittavia ja noudattavat klassisen hieronnan liikesarjoja. Hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä. Kivihieronnassa käytetään luomuöljyjä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.

Kasvojen ja dekoltee-alueen hieronta

30 min / 35€

Kokovartalohieronta

60 min / 71€

Hieronnan lisäksi hoitoon sisältyy myös kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä.

Niska-hartiaseudun sekä selän hieronta

30 min / 38€

Intialainen päähieronta

40 min / 40€

Erittäin rentouttava hieronta, joka lähtee niska-hartiaseudulta, etenee päähierontaan & kasvojen kevyeen hierontaan ja loppuu hartiahierontaan. Hieronta tehdään istuma-asennossa.
(Sopii myös raskaana oleville).

Muiden hoitojen yhteydessä intialaisen päähieronnan hinta on 35 €.