Shopping Cart

Hemmottelevat Hieronnat

Monipuolisista hieronnoista voit valita itsellesi mieluisan aina klassisen sekä kuumakivihieronnan väliltä. Tervetuloa hemmotelemaan kehoasi!

Meillä käy maksuna myös EazyBreak ja Smartum Pay kaikissa hieronnoissa!

BELLABACI -HOITOMENETELMÄ ELI KOKO VARTALON RENTOUTUS, KIVUN LIEVITYS, SYVÄKUDOSHIERONTA, KIINTEYTYS, lymfanestekierron elpyminen

90 min  / 120€

Imukuppihieronta

Bellabaci -hoitomenetelmässä käytetään käsin puristettavia, silikonisia Bellabaci -imukuppeja, joilla luodaan alipaine ihon pintaan. Kuppeja liikutetaan lymfajärjestelmää noudattaviin suuntiin.  

Bellabaci -hoito on hidas ja rentouttava hieronta, jossa käytetään eri kokoisia imukuppeja. Imukupin alipaineen kohdistuessa ihoon, se poistaa ylimääräisiä nesteitä ja toksiineja, löysentää kiinni kasvaneita kudoksia, nostaa sidekudosta ja kuljettaa uutta verta tukkeutuneille lihaksille. 

Bellabaci-hoito poistaa kuona-aineita, vähentää selluliittia, lievittää lihasjännitystä ja kiinteyttää ihoa. Hoitomenetelmän tekniikkojen avulla kehoa autetaan puhdistamaan itse itsensä ja saavuttamaan tuloksia nopeammin. Hoito aktivoi lymfasysteemiä ja verenkiertoa häivyttäen selluliittia, venytysarpia ihoa uudistaen. Bellabaci on syväkudoshierontaa. 

  • Hieronta tehdään lääketieteellisesti valmistetuilla, silikonisilla imukupeilla aromaterapeuttista, hoitokohteeseen suunniteltua hoitoemulsiota tai -öljyä väliaineena käyttäen.
  • Imukupin sisään muodostuva alipaine mahdollistaa pääsyn syvemmälle kudoksiin olematta kivuliasta, lukuun ottamatta selluliittialueita jotka ovat tulehdustilan vuoksi herkemmät.
  • Hieronnassa tehdään imukupeilla sivelyä, erilaisia siksak-, ympyrä- ja pumppausliikkeitä.

Tämä menetelmä tuntuu lämpimältä, kihelmöivältä, rentouttavalta, jopa rauhoittavalta. 
Käsittelyn yhteydessä iho saattaa muuttua punaiseksi, koska hoidettavan alueen verenkierto tehostuu.

Toisinaan imukupista saattaa jäädä ihoon punertava jälki, mikä on merkkinä kyseisen kehon alueen nesteiden ja toksiinien aiheuttamasta tukoksesta. Mitä punaisempi jälki, sitä enemmän kyseisessä kohdassa on vaurioita. Toisinaan alueet, joilla on vanha vaurio tai vamma, vaativat useamman hoitokerran.

Hoitoon sisältyy:

bellabaci

Bambukeppihieronta kuivaharjauksella

70 min / 75€

Bambuhieronnan vaikutukset

Erinomainen vaikutus lihasten rentouttamiseen. Parantaa lihasten ja kudosten tasapainoa, joka parantaa ryhtiä. Bambukeppien ja paineen avulla edistetään lymfakiertoa, nestekiertoa ja aktivoidaan verenkiertoa. Auttaa myös selluliittihoidossa. Poistaa stressiä, kohottaa mielialaa ja lisää hyvänolon tunnetta.

Käytetyn bambuhieronnan on kehittänyt Debora Bracchi.  Hieronta tehdään koko vartalolle, myös kasvoille. Hieronnassa pääosassa ovat bambukepit, niitä tulee liikuttaa erityisien käsien liikkeiden avulla. Pääasiassa käytetään erityistä rannetekniikkaa, jossa rullataan ja liu’utetaan vuorotellen. Bambuhieronta sopii niin miehille kuin naisillekin. Se sopii myös erityisen hyvin urheilijoille, koska hieronta stimuloi hermosäikeitä, rentouttaa ja rauhoittaa. 

Kuumakivihieronta koko vartalolle
ihon kuivaharjauksella

70 min / 79€
Kuumakivihieronta selälle 30 min / 45 € ja
45 min / 50€, huom! 30 min ja 45 min hieronnoissa ei tehdä kuivaharjausta.

Kuumakivihieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin ja rentouttaa koko kehoa sekä lieventää lihaskipuja. Tämä hierontamuoto on tuhansia vuosia vanha ja se tehdään pehmeillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka pitävät hyvin lämpöä sisällään. Hierontaliikkeet ovat napakoita, kehoasi kunnioittavia ja noudattavat klassisen hieronnan liikesarjoja. Hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä. Kivihieronnassa käytetään luomuöljyjä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.

Kasvojen ja dekoltee-alueen hieronta

30 min / 38€

sis. pintapuhdistus eli meikit ja lika pois, hieronta ihotyypin mukaisella tuotteella.
 

Kokovartalohieronta

60 min / 71€

Hieronnan lisäksi hoitoon sisältyy myös kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä.

Niska-hartiaseudun sekä selän hieronta

30 min / 39€

Intialainen päähieronta

40 min / 40€

Erittäin rentouttava hieronta, joka lähtee niska-hartiaseudulta, etenee päähierontaan & kasvojen kevyeen hierontaan ja loppuu hartiahierontaan. Hieronta tehdään istuma-asennossa.
(Sopii myös raskaana oleville).