Shopping Cart

Hemmottelevat ja rentouttavat Hieronnat

Kehoa ja mieltä hellivistä hieronnoista voit valita itsellesi mieluisan.  Tervetuloa hemmottelemaan kehoasi ja ottamaan aikaa itsellesi!

Meillä käy maksuna myös E-passi klassisessa hieronnassa!

BELLABACI -HOITOMENETELMÄ ELI KOKO VARTALON RENTOUTUS, KIVUN LIEVITYS, SYVÄKUDOSHIERONTA, KIINTEYTYS, lymfanestekierron elpyminen

90 min  / 120€

45 min (valitulle alueelle) /70€

Bellabaci -hoitomenetelmässä käytetään käsin puristettavia, silikonisia Bellabaci -imukuppeja, joilla luodaan alipaine ihon pintaan. Kuppeja liikutetaan lymfajärjestelmää noudattaviin suuntiin.  

Bellabaci -hoito on hidas ja rentouttava hieronta, jossa käytetään eri kokoisia imukuppeja. Imukupin alipaineen kohdistuessa ihoon, se poistaa ylimääräisiä nesteitä ja toksiineja, löysentää kiinni kasvaneita kudoksia, nostaa sidekudosta ja kuljettaa uutta verta tukkeutuneille lihaksille. 

Bellabaci-hoito poistaa kuona-aineita, vähentää selluliittia, lievittää lihasjännitystä ja kiinteyttää ihoa. Hoitomenetelmän tekniikkojen avulla kehoa autetaan puhdistamaan itse itsensä ja saavuttamaan tuloksia nopeammin. Hoito aktivoi lymfasysteemiä ja verenkiertoa häivyttäen selluliittia, venytysarpia ihoa uudistaen. Bellabaci on syväkudoshierontaa. 

  • Hieronta tehdään lääketieteellisesti valmistetuilla, silikonisilla imukupeilla aromaterapeuttista, hoitokohteeseen suunniteltua hoitoemulsiota tai -öljyä väliaineena käyttäen.
  • Imukupin sisään muodostuva alipaine mahdollistaa pääsyn syvemmälle kudoksiin olematta kivuliasta, lukuun ottamatta selluliittialueita jotka ovat tulehdustilan vuoksi herkemmät.
  • Hieronnassa tehdään imukupeilla sivelyä, erilaisia siksak-, ympyrä- ja pumppausliikkeitä.

Tämä menetelmä tuntuu lämpimältä, kihelmöivältä, rentouttavalta, jopa rauhoittavalta. 
Käsittelyn yhteydessä iho saattaa muuttua punaiseksi, koska hoidettavan alueen verenkierto tehostuu.

Toisinaan imukupista saattaa jäädä ihoon punertava jälki, mikä on merkkinä kyseisen kehon alueen nesteiden ja toksiinien aiheuttamasta tukoksesta. Mitä punaisempi jälki, sitä enemmän kyseisessä kohdassa on vaurioita. Toisinaan alueet, joilla on vanha vaurio tai vamma, vaativat useamman hoitokerran.

Hoitoon sisältyy:

bellabaci

Kuumakivihieronta koko vartalolle ihon kuivaharjauksella

Kuumakivihieronta kehoa ja mieltä rentouttaen
75 min / 82 €

Kuumakivihieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin ja rentouttaa koko kehoa sekä lieventää lihaskipuja. Tämä hierontamuoto on tuhansia vuosia vanha ja se tehdään pehmeillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka pitävät hyvin lämpöä, joka syvärentouttaa lihasta. Hierontaliikkeet ovat napakoita, kehoasi kunnioittavia ja noudattavat klassisen hieronnan liikesarjoja. Jotta ehtisit rentoutua hyvin, aloitamme hoidon sillä, että istut hetkeksi ja laitat jalkasi kylpyveteen.

Hieronnan aluksi tehdään kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä. Käymme koko vartalon läpi ja lopetamme kasvohierontaan. Kivihieronnassa käytetään luonnon öljyjä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.

GUA SHA -HIERONTA KASVOT, KAULA, DEKOLTEE
60 min / 89€

Hoitomme on kosmeettista gua shaa, jossa tavoitteena on antaa tehoja mm. kasvojen anti aging vaikutuksiin, kasvojen lihasten jännitystilojen helpottamiseen ja erilaisten öljyjen ja seerumien imeyttämiseen. Kosmeettinen gua sha tarkoittaa sitä, että gua sha hoidolla keskitytään kosmeettisiin asioihin, ihon hoitamiseen, kiinteyttämiseen, erilaisiin ihon epätasapaino tiloihin, kohottamaan kasvojen linjoja, poistamaan turvotusta kasvoilta. Gua sha hoidon jälkeen kasvot saattavat tuntua usein kuumalta, koska veri kiertää tehokkaasti. Kasvot voivat myös hieman punoittaa. Kasvoihin voi nousta myös epäpuhtauksia ja näppylöitä, koska hoito on myös kasvojen ihoa puhdistava! Älä mielellään laita meikkiä iholle samana päivänä hoidon jälkeen! Se ei kuitenkaan ole mitenkään vaarallista jos laitat, lopputulos vain ei ole yhtä tehokas.

Kokovartalohieronta KLASSISEEN TYYLIIN

60 min / 75€

Tämä koko kehon hieronta sopii silloin, kun kaipaat rentoutusta, hetken lepoa ja omaa aikaa.
Hieronnan lisäksi hoitoon sisältyy myös kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä. Lisäksi hieronnassa käyttämämme luonnonöljy imeytyy hyvin iholle, kun iho on kuivaharjattu.

Intialainen päähieronta sekä kasvohieronta

45 min / 55€

Erittäin rentouttava hieronta, joka lähtee niska-hartiaseudulta, etenee päähierontaan ja lopuksi tehdään kasvojen hieronta. Hieronta tehdään aluksi istuma-asennossa (30 min) ja sen jälkeen siirrytään hoitopetiin, jossa jatketaan kasvohieronnalla (15 min). Halutessasi käytämme kasvoöljyä kasvoilla, mutta voimme tehdä hieronnan myös ilman öljyä.
(Sopii myös raskaana oleville).