ÄÄNIMALJAHOIDOT JA Hemmottelevat Hieronnat

Kehoa ja mieltä hellivistä äänimaljahoidoista ja hieronnoista voit valita itsellesi mieluisan. Hanna on käynyt äänimaljaterapeutin koulutuksen auttaakseen Sinua rentoutumaan, tasapainottamaan kehoa ja mieltä sekä edistämään hyvinvointiasi. 
Tervetuloa hemmottelemaan kehoasi ja ottamaan aikaa itsellesi!

Meillä käy maksuna myös E-passi klassisessa hieronnassa!

ÄÄNIMALJAHOITO KEHOLLE 

60 min / 87 €

Kehon äänimaljahoito on ikivanha syvärentoutushoitomuoto, joka perustuu myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljahoidon äänen värähtely vaikuttaa syvärentouttavasti. Vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronisoituvat harmonisiin säveliin ja keho sekä mieli rauhoittuvat. Syvät äänet toimivat pääosin rentouttavasti ja esim. kipeille lihaksille, ja toisiaan seuraavat laskevat äänet vaikuttavat pääosin rauhoittavasti.

Äänimaljahoidossa kehon päälle asetetaan eri kokoisia tiibetiläisiä käsin taottuja maljoja, joilla on jokaisella kehoa ja mieltä hoitava ominaisääni. Lisäksi maljoja soitetaan hoidon aikana niin kehon päällä kuin myös kehon ympärillä.

Laita hoitoon tullessasi mukavat vaatteet, joissa on rento makailla.

SOPUSOINTUKYLPY / PARIHOITO

90 min / 135 €

Parihoito on yhdistelmä yksilöhoitoa ja sointukylpyä. Asiakkaat makaavat vierekkäin jumppamatoilla lattialla. Äänimaljojen vaikutukset ovat samat kuin äänimaljahoito keholle- hoidossa.

Parihoito kestää 90 min, josta hoidon osuus on n. 60 min ja 30 min on varattu alku- ja loppukeskustelulle. 

Parihoito sopii esimerkiksi:
– pariskunnille
– ystäville
– vanhemmalle ja lapselle
– häälahjaksi
– ystävänpäivälahjaksi
– polttareihin

SOINTUKYLPY MAX  5 HENKILÖLLE VILLI VADELMAN TILASSA 
 90 min/ 180 €    KYSY LISÄÄ!

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Sointukylvyssä harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattaa rentoutumisen tilaan, jossa keho sekä mieli voivat päästää irti arjen huolista, kiireestä ja jännityksestä. Sointukylpy on jokaiselle kokijalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Äänet vaikuttavat meihin suoraan limbisen järjestelmän kautta. Onnellisuus on limbisen järjestelmän aktivoima tila ja limbinen järjestelmä ohjaa mm. tunteiden säätelyä ja oppimista.

Äänimaljahoito perustuu värähtelyyn ja fysiologisella tasolla harmoniset äänet vaikuttavat parasympaattisen eli lepohermoston aktivoitumisen kautta verenpaineen laskuun, pulssitason hidastumiseen, rentoutumiseen.

Sointukylvyssä ryhmäläiset makaavat mukavasti jumppamatoilla viltin alla tai vaihtoehtoisesti istuvat puolikaaressa tuoleilla. Sointukylpyohjaaja soittaa äänimaljoja ja muita sointukylpyyn kuuluvia soittimia. Teen alkuun pienen venyttelyn.

Teen sointukylpyjä myös mm. yrityskäynteinä isommille ryhmille
 – kysy lisää/ pyydä tarjous p. 0440204750
tai hanna@villivadelma.net

KUUMAKIVIHIERONTA LIHAKSIEN SYVÄRENTOUTUKSEEN JA HEMMOTTELUUN

75 min / 89 € 
45 min / 69 €

Kuumakivihieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin ja rentouttaa koko kehoa sekä lieventää lihaskipuja. Tämä hierontamuoto on tuhansia vuosia vanha ja se tehdään pehmeillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka pitävät hyvin lämpöä, joka syvärentouttaa lihasta. Hierontaliikkeet ovat napakoita, kehoasi kunnioittavia ja noudattavat klassisen hieronnan liikesarjoja. Jotta ehtisit rentoutua hyvin, aloitamme hoidon sillä, että istut hetkeksi ja laitat jalkasi kylpyveteen.

Hieronnan aluksi tehdään kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä. Käymme koko vartalon läpi ja lopetamme kasvohierontaan. Kivihieronnassa käytetään luonnon öljyjä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.

KUUMAKIVIHIERONTA + HETKESSÄ HELEÄKSI -kasvohoito  yht. 95 min /  115€

Hoitoon sisältyy: Kuivaharjaus vartalolle ja syvärentouttava kuumakivihieronta koko vartalolle basalttikivillä.
Heleyttävä kasvohoito n. 30 min (sis. pintapuhd.kuorinta, kasvohieronta, naamio)

GUA SHA -HIERONTA KASVOT, KAULA, DEKOLTEE
60 min / 89€

Hoitomme on kosmeettista gua shaa, jossa tavoitteena on antaa tehoja mm. kasvojen anti aging vaikutuksiin, kasvojen lihasten jännitystilojen helpottamiseen ja erilaisten öljyjen ja seerumien imeyttämiseen. Kosmeettinen gua sha tarkoittaa sitä, että gua sha hoidolla keskitytään kosmeettisiin asioihin, ihon hoitamiseen, kiinteyttämiseen, erilaisiin ihon epätasapaino tiloihin, kohottamaan kasvojen linjoja, poistamaan turvotusta kasvoilta. Gua sha hoidon jälkeen kasvot saattavat tuntua usein kuumalta, koska veri kiertää tehokkaasti. Kasvot voivat myös hieman punoittaa. Kasvoihin voi nousta myös epäpuhtauksia ja näppylöitä, koska hoito on myös kasvojen ihoa puhdistava! Älä mielellään laita meikkiä iholle samana päivänä hoidon jälkeen! Se ei kuitenkaan ole mitenkään vaarallista jos laitat, lopputulos vain ei ole yhtä tehokas.

KOKOVARTALOHIERONTA KLASSISEEN TYYLIIN

60 min / 75€

Tämä koko kehon hieronta sopii silloin, kun kaipaat rentoutusta, hetken lepoa ja omaa aikaa.
Hieronnan lisäksi hoitoon sisältyy myös kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä. Lisäksi hieronnassa käyttämämme luonnonöljy imeytyy hyvin iholle, kun iho on kuivaharjattu.

SYVÄKUDOSHIERONTA BELLABACI -HOITOMENETELMÄ

90 min / 120 €

Hoito sisältää: selän, niskan, hartioiden, jalkojen, käsien, vatsan ja
kasvojen hieronnan.

Bellabaci-hoito poistaa kuona-aineita, vähentää selluliittia, lievittää lihasjännitystä ja kiinteyttää ihoa.

Bellabaci-hieronta stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten kehon lymfaneste- ja verenkiertoa.

Hieronta tehdään lääketieteellisesti valmistetuilla, silikonisilla imukupeilla.

Imukupin sisään muodostuva alipaine mahdollistaa pääsyn syvemmälle kudoksiin olematta kivuliasta, lukuun ottamatta selluliittialueita jotka ovat tulehdustilan vuoksi herkemmät.

Hieronnassa tehdään imukupeilla erilaisia siksak-, ympyrä- ja pumppausliikkeitä.