Luonnonmukaiset, yksilölliset ja ammattitaidolla tehdyt kasvohoidot

Kamppailetko ihon kuivuuden, ihon punoituksen, juonteiden tai epäpuhtauksien kanssa? Vai haluatko vain rentoutua tai saada hetken omaa aikaa?
Villi Vadelman hoidoissa ihosi elpyy ja saa kokonaisvaltaista ja yksilöllistä hoitoa.

Tervetuloa kauneuspuotiin!

Vadelmavirrassa – Lempeästi IHOASI Uudistava, puhdistava ja heleyttävä, täydellinen Kasvohoito – Level 1


Räätälöity yksilöllisesti – täydellinen juuri sinun ihollesi

75 min / 105€

Miksi valita Villi Vadelman kasvohoito ja juuri tämä hoito?

 • Räätälöity juuri sinulle: Jokainen iho on ainutlaatuinen, ja niin on myös tämä monipuolinen hoito. Hoidossa käydään läpi ihosi tarpeet ja toiveesi varmistaaksemme, että saat juuri sen, mitä iho juuri nyt kaipaa.

 • Tehokkaat hoitovaiheet: tämä ei ole peruskasvohoito, vaan kokonaisvaltainen ihonhoitoratkaisu. Puhdistus ultraäänellä ja mekaanisesti, kosteutus, kiinteytys, kirkastus ja rentoutus.

 • Mitä hoito sisältää:

  1. Ihon analysointi: jokainen iho on erilainen. Siksi hoito alkaa huolellisella ihon analysoinnilla varmistaaksemme parhaan mahdollisen hoidon sinulle.

  2. Tehokkaat hoitovaiheet: Puhdistus ultraäänellä ja mekaanisesti poistaaksemme epäpuhtaudet, kosteutus syvävaikutteisilla tuotteilla, kiinteytys ihosi parhaaksi, kirkastus hehkuvaa ihoa varten ja rentouttava hieronta.

  3. Ei sisällä: Glykolihappohoitoa, mikroneulausta tai arpien hoitoa. Jokainen hoitovaihe on suunniteltu huolella vastaamaan tämän hetken tarpeisiisi.

  Lopulta, tämä hoito on enemmän kuin vain kasvohoito – se on kokonaisvaltainen kokemus, joka kohottaa sekä ihoasi että mieltäsi.

VILLI VADELMAN  TAIKAVOIMAT ”Hehkuvaa” Kauneutta:  Lumoavan Hemmotteleva, KOSTEUTTAVA, NAPAKOITTAVA ”Level 2″ -Hoitokokemus Gua Sha Hieronnalla”

90 min / 125€ 

Kun kaipaat syvempää ja pidempää rentoutumista ja täydellisempää hemmottelua, ”Level 2” on valintasi. Tässä hoidossa kohtaavat  ammattitaito, hieronnan ihanuus ja yksilöllinen ihonhoito, ja se on suunnitellaan vastaamaan ihosi tämän hetken tarpeisiin.

Miksi valita ”Level 2”?

 • Laaja-alainen hemmottelu: Hoidossa käytetään menetelminä ihosi tarpeen mukaisesti, kuorintaa, ultraäänipuhdistusta ja mekaanista hoitoa, kosteutusta, kiinteytystä, kirkastusta ja syvää rentoutusta. Se on kattava kokonaisuus ihosi hyvinvoinnin tueksi.

 • Gua Sha Hieronta: Koe gua sha hieronnan maaginen kosketus, joka kohottaa kasvojesi ja dekolteen ihoa. Tämä ikivanha tekniikka tuo esiin ihosi luonnollisen hehkun.

 • Käsi- ja Kuorintahieronta: Rentoudu käsien hieronnassa ja kuorinnassa, jotka tekevät ihostasi silkkisen pehmeän.

 • Kulmakarvojen Siistiminen: Täydellinen katseesi kruunu – anna kulmakarvojesi näyttäytyä parhaimmillaan.

 • Valinnainen Pään- tai Jalkahieronta: Valitse joko 10 minuutin rentouttava päänhieronta tai virkistävä jalkahieronta.

Hinta sisältää kaiken tarvittavan, joten voit uppoutua täydelliseen hemmotteluhetkeen.

Imukuppihieronta

ULTIMAATTINEN LUKSUS HETKESI: VILLI VADELMAN SIGNATURE KASVOHOITO -"LEVEL 3" 105 min / 165€

Miksi valita Signature-Kasvohoito? Oletko sinä tai läheisesi väsynyt ja stressaantunut? Onko tuhat rautaa tulessa ja omalle ajalle olisi tarvetta? Iho varmaankin on myös kuiva ja samea. Tunne on tuttu!
Tämä elämyslahja onkin ultimaattinen luksus-hetki. Anna itsellesi tai läheisellesi lupa upota täydelliseen hemmotteluelämykseen – se on enemmän kuin hoito. Se on kokonaisvaltainen hemmottelumatka, jossa saa huojentuneen ja rentoutuneen olon, kosteutetun ja hoidetun ihon sekä omaa aikaa. Iho on kiitollinen ja tuntuu kosteutetulta, napakalta ja vahvalta. Hoidon jälkeen olet valmis kaikkeen ja lähdet itsevarmempana ja energisenä.

Lue lisää, mitä hoito sisältää: Yksilöllinen Luksus: hoito on taidokkaasti räätälöity juuri sinun ihollesi. Käytämme laadukkaita ja vaikuttavia aineita, jotka tarjoavat ihollesi hyvän hoidon juuri sen hetken tarpeisiin ja saat mukaasi kotihoito-ohjeet analyysin perusteella.

 • Kattava Kauneuspaketti: Hoidossa keskitytään kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon ja lisäksi sinulla on aikaa rentoutua tässä pitkässä hoidossa.

 • Rentouttava Selkähieronta Kuumilla Kivillä: hoito alkaa 15 minuutin rentouttavalla selkähieronnalla, jossa käytetään lämpimiä kiviä. Tuntuu kuin arjen stressi sulaisi pois.

 • Ihosi Tarpeiden Mukainen Kasvohoito: Koe virkistävä, puhdistava ja elvyttävä kasvohoito, joka on räätälöity juuri sinun ihosi tarpeisiin pitkällä kasvohieronnalla. Voit myös valita kiinteyttävän Gua Sha -hieronnan lisämausteeksi.

 • Kestovärjäykset ja Minimanikyyri: Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu antaa sinulle pitkäkestoisen kauneuden, kun taas minimanikyyri lakkauksella ja käsihieronnalla tuo huolitellun ilmeen käsiisi.

 • Rentouttava Käsien ja Päänhieronta: Hoidon huipentaa rentouttava hieronta sekä käsille että päähän. Tuntuu kuin aika pysähtyisi hetkeksi.

Kenelle tämä hoito sopii? Elämys soveltuu lahjaksi stressaantuneille ja väsyneille henkilöille tai palkinnoksi itselle rankan urakan jälkeen. 
Varaa oma luksushoitosi ja anna itsesi nauttia tästä ylellisestä hemmotteluhetkestä!

METSÄN LUMOUS – RENTOUTTAVA JA KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

75 min / 110 €

Tervetuloa matkalle pehmeälle metsäpolulle, missä arjen kiireet jäävät taakse ja luonnon rauha ympäröi sinut. Metsän Lumous on enemmän kuin kasvohoito – se on matka syvään rentoutumiseen ja luonnon syleilyyn, luonnon kosmetiikalla hoitaen ja metsän tuoksuista nauttien.

Hoidon Yksityiskohdat:

 1. Sammaleen Pehmeä Selkähieronta (n. 15 min): Hoidon alku on omistettu sinulle – rentouttava selkähieronta, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä.

 2. Kaksoispuhdistus ja Kirkastava Kasvokuorinta: Iho valmistellaan hoitoon huolellisella kaksoispuhdistuksella ja kirkastavalla kasvokuorinnalla.

 3. Tehoseerumit ja Hoitovedet: Ihotyyppisi mukaan valitut tehoseerumit ja kerroksittain kasvoille sivellyt hoitovedet tarjoavat virkistävän pulahduksen metsälampeen.

 4. Rentouttava Kasvo-Decoltee Hieronta Havuilla: Havuntuoksuinen hieronta tarjoaa ihanan rentoutumisen tunteen, kuin olisit metsän keskellä lempeiden havujen keskellä.

 5. Rauhoittava Hoitonaamio: Hoitonaamio tuo ihollesi rauhoittavan ja viilentävän tunteen, ikään kuin tuntisit lempeän kallion kosketuksen.

 6. Hellä Käsihieronta: Hoidon päätteeksi kädet saavat hellän hieronnan, täydentäen kokonaisvaltaisen rentoutumisen.

Hoidon Viimeistely:

 • Silmänympärysseerumi ja Kevyet Painelut: Hoidon viimeistelyssä käytetään silmänympärysseerumia ja kevyitä paineluja, jotta lähdet hoitolasta tuntien itsesi virkistyneeksi ja tasapainoiseksi.

Metsän Lumous on ainutlaatuinen hoito, joka yhdistää luonnon voiman ja ammattitaitoisen hoidon luodakseen rentoutumiskokemuksen juuri sinulle. Tervetuloa luonnon helmaan!

GUA SHA -HIERONTA KASVOT, KAULA, DEKOLTEE

89 € / 60 min

Kosmeettinen Gua Sha – Kauneushoito Tehokkaaseen Ihonhoitoon

Koe kiinteyttävä, elvyttävä ja rentouttava kosmeettinen gua sha -hoito, joka on suunniteltu tuomaan tehoa kasvojen anti-aging-vaikutuksiin, lieventämään kasvojen lihasten jännitystiloja ja optimoimaan erilaisten öljyjen ja seerumien imeytymistä ihollesi. 

Mitä voit odottaa hoidolta?

 1. Tehokasta Anti-Agingia: Gua sha -hieronta on suunniteltu kohottamaan kasvojen linjoja ja vähentämään merkkejä ikääntymisestä, siten että iho heleytyy, verenkierto paranee ja iho tuntuu pehmeämmältä.

 2. Rentouttava Lihasten Jännitystilojen Helpotus: Hoito auttaa lieventämään kasvojen lihasten jännityksiä, mikä voi tuoda helpotusta stressin vaikutuksille kasvoilla.

 3. Ihon Epätasapainon Korjaaminen: Kohdista hoito erilaisiin ihon epätasapainotiloihin, kuten turvotukseen, elottomuuteen, velttouteen.

 4. Sananen Meikin Käytöstä: Koska hoito avaa ihohuokosia ja tehostaa verenkiertoa, suosittelemme välttämään meikin käyttöä samana päivänä hoidon jälkeen saavuttaaksesi parhaat tulokset.

Hoidon Vaiheet:

 1. Alkupuhdistus ja kuorinta: pintapuhdistus sekä kuorinta poistaa meikit ja lian, valmistellen ihon vastaanottamaan hoidon hyödyt.

 2. Seerumin ja Öljyn Levitys: Ennen gua sha -hierontaa levitetään seerumia ja öljyä, jotta hoidon vaikutukset tehostuvat ja iho kosteutuu.

 3. Gua Sha -hieronta:  gua sha -hieronta kattaa dekolteen, kaulan ja kasvot, tarjoten sinulle täydellisen rentoutumiskokemuksen ja hoidon tehokkuuden.

Tee varaus nyt ja anna kasvoillesi ylellinen kosmeettinen gua sha -hoito, joka antaa ihollesi kaipaamaasi hemmottelua ja tehokasta hoitoa.

 
 

Soma & Rento tunnelma – hoito

99 € / 70 min

Hoito sisältää:

Logo_1080px_EAP

Lisäpalvelut hoitojen yhteydessä:

 • Minimanikyyri
  26€
 • Kestoväri Ripset ja kulmat
  26€
 • Pelkät kulmavärit ja muotoilu
  14€
 • Pelkät ripsivärit
  14€
 • Pelkkä kulmien muotoilu pinsetillä ja / tai sokerilla
  12€
 • Koko kasvojen alueen sokerointi
  19€
 • Säärien sokerointi
  31€
 • Niska - selkähieronta (20 min)
  27€
 • Kuumakivihieronta 20 min hoitojen yhteydessä
  27€
 • Extra -hieronta kasvoille + 15 min hoitojen yht.
  19€
 • Kuorinta & tehokosteuttava naamio käsille
  10€
 • Kuorinta & tehokosteuttava naamio jaloille
  15€
 • Bikinirajan sokerointi
  26€
 • Kainaloiden sokerointi
  19€
 • Silmänympäryshoito -rituaali elvyttämään ihoa 30 min
  45€
 • Varpaan kynsien siistiminen ja lakkaus
  39€