Mikroneulaus – vahvempi ja kimmoisampi iho ilman veistä

Mikroneulaus on viime vuosien aikana ollut jatkuvasti kasvava trendi, joka on vakiinnuttanut paikkansa lukuisten kauneushoitoloiden hoitovalikoimissa – eikä suotta!

Mikroneulaus on supertehokas ei-kirurginen toimenpide, jolla on saatu aikaan mielettömiä tuloksia erilaisten iho-ongelmien hoidossa aina aknearvista juonteisiin ja veltostuneeseen ihoon.

Myös me Villi Vadelmassa luotamme turvallisen ja tehokkaan mikroneulauksen voimaan ihonhoidossa. Luettuasi artikkelin tiedät, mistä hoidossa oikein on kyse ja mihin sen ainutlaatuinen teho perustuu. 

Mikroneulaus lyhyesti

Mikroneulaus on ei-kirurginen hoito, joka stimuloi ihon uudistumista aktivoiden ihon omien kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostustumista.

Mikroneulauksessa ihoon muodostetaan steriilejä titanium-neuloja sisältävällä hoitokynällä pienen pieniä mikrokanavia, jotka käynnistävät ihossa sen omat paranemismekanismit. Paranemisprosessi uudistaa ja vahvistaa ihoa parantaen samalla sen kimmoisuutta ja sävyä sekä madaltaen ihojuonteiden syvyyttä.

Mikrokanavien kautta päästään myös imeyttämään aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoja, vitamiineja ja peptiditejä syvemmälle ihoon, aina epidermiksen alapuolella sijaitsevaan dermikseen saakka, mikä tehostaa niiden hoitovaikutuksia moninkertaisesti.

Mikroneulauksella on siis kahdenlaisia etuja: (1) Mikrovaurioiden ansiosta ihossa käynnistyy sen oma kudoksia korjaava vaikutus ja iho alkaa tuottamaan kollageenia. (2) Ja mikrokanavien kautta tehoaineet saadaan kuljetettua huomattavasti tavallista syvemmälle ihoon, jolloin niiden teho paranee merkittävästi.

Kenelle?

Mikroneulaus soveltuu yhtä hyvin jo ikääntyneen ihon hoitoon kuin nuoremmankin ihon ennaltaehkäisevään käsittelyyn. Mikroneulauksesta hyötyvät lähes kaikki, jotka haluavat vaikuttaa ihon rakenteeseen, väriin ja tasaisuuteen.

Voit siis tulla mikroneulaukseen halusitpa sitten vaikuttaa ihon juonteisiin, ryppyihin ja maksaläiskiin tai ihon epäpuhtauksiin, suurentuneisiin ihohuokosiin ja aknearpiin. Kasvojen lisäksi mikroneulauskäsittely voidaan tehdä myös esimerkiksi kaulan ihoon, herkkään silmien- ja huultenympärysalueeseen sekä hiuspohjaan edistämään hiustenkasvua.

Neulan syvyys valitaan aina asiakkaan ihotyypin, hoidettavan alueen ja haluttujen hoitotulosten mukaan. Näin ollen mikroneulauskäsittely voidaan pienemmällä syvyydellä tehdä hyvin myös esimerkiksi herkälle ja ohuelle iholle.

Mikroneulauksen hyödyt

Mikroneulauksella voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia ja esimerkiksi iän mukana tuomia muutoksia aina pienistä juonteista pigmenttimuutoksiin.

Mikroneulaus yhdistettynä tehokkaaseen BTB13-soluaktivaattoriin stimuloi kollageenin sekä elastiinisäikeiden muodostumista ja:

• vahvistaa ihoa luonnollisesti
• parantaa ihon kimmoisuutta
• heleyttää ihoa
• tasoittaa ihon väriä
• hoitaa arpikudosta
• vaalentaa raskausarpia
• aktivoi hiustenkasvua hiuspohjassa

Mikroneulauksella voidaan hoitaa esimerkiksi:

• juonteita ja ryppyjä
• löystynyttä ihoa
• suurentuneita ihohuokosia
• epäpuhdasta ihoa
• maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia
• auringon aiheuttamia ihovaurioita
• selluliittia
• aknearpia

Mikroneulaus kosmetologilla

Meillä Villi Vadelmassa hoitomenetelmänä on BTB13 Micro-Meso Therapy -ihon mikroneulaus & mesoterapiakäsittely.

Ammattitaitoisen kosmetologin käsittelyssä mikrokanavia voidaan muodostaa BTB13 Micro-Meso Pen -hoitokynällä jopa 2,5 millimetrin syvyyteen, jolloin vaikutus ulottuu aina ihon syvimpiin kerroksiin saakka.

Villi Vadelmassa mikroneulaukseen yhdistetään aina myös BTB13-soluaktivaattorin imeytys, joka moninkertaistaa mikroneulauksen vaikutusta.

BTB13™-yhdiste on patentoitu kotimainen innovaatio, jonka puhdas sisältö ja tutkitusti vaikuttavat tehoaineet imeytyvät mikrokanavien kautta syvälle ihoon ja aktivoivat ihosolujen uusitumista.

Sattuuko mikroneulaus?

Mikroneulaus kuulostaa paljon hurjemmalta, mitä se todellisuudessa on.

Kipua ei tarvitse pelätä, sillä ammattilaisen toteuttamana hoito koetaan yleensä varsin miellyttävänä. Hoito tuntuu pienenä kihelmöintinä iholla, mutta ei aiheuta kipua hoidon aikana tai sen jälkeen.

Asiakkaan kokemuksen hoidosta voit lukea täältä.

Miten mikroneulauskäsittely etenee?

Ensimmäinen mikroneulaushoito aloitetaan aina alkukartoituksella, jossa suunnitellaan hoito ja valitaan sopiva neulapää ihotyyppisi ja hoitotavoitteiden mukaan.

Ihosi puhdistetaan huolellisesta ja kasvoille sekä kaulalle tehdään kirkastava happokuorinta. Seuraavaksi kosmetologi käsittelee hoidettavat alueet steriileillä neuloille ja BTB13 tehoseerumilla. Mikroneulauksen jälkeen loput seerumista imeytetään vielä erillisellä imeytyspäällä.

Lopuksi hoidetulle alueelle levitetään mikroneulaukseen suunniteltu, ihoa rauhoittava naamio, ja dekolteelle ja käsille tehdään rentouttava loppuhieronta.

Hoito kestää kaiken kaikkiaan noin 65–75 minuuttia.

Kuinka usein?

Jo yksittäinenkin hoitokerta aktivoi ihoa uudistumaan, heleyttää ja napakoittaa ihoa. Parhaat tulokset saavutetaan kuitenkin sarjahoidolla ja hoitojen välissä tehtävällä kosmetologin ohjeiden mukaisella kotihoidolla.

Hoito voidaan tehdä noin neljän viikon välein, ja hoitokertoja on tavoitteista riippuen yleensä 3–7.

Entä sen jälkeen?

Hoidossa on lyhyt toipumisaika, ja mikroneulauksen käynnistämä ihon oma paranemisprosessi uudistaa ihoa seuraavien viikkojen aikana, lopputuloksena heleämpi, vahvempi ja tasaisempi iho.

Punoitusta voi ilmetä noin vuorokauden ajan neulauksen jälkeen, mutta mikrokanavat kuitenkin sulkeutuvat jo tunnin kuluessa käsittelystä, joten esimerkiksi meikkiä voi halutessaan käyttää jo seuraavana päivänä.

Kiinnostuitko?

Varaa aikasi mikroneulaukseen helposti netissä tai ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos sinulla heräsi kysyttävää hoidosta. Varaa aikasi tästä >>