Shopping Cart

Jalkahoidot ja hemmottelut sekä varpaankynsien lakkaukset

Hoivaa jalkojasi Villi Vadelman rentouttavilla jalkahoidoilla. Pidämme huolen jalkojesi hyvinvoinnista muun muassa jalkakylvyillä, kuorinnoilla, kovettumien poistolla sekä hieronnoilla. Jätä jalkasi ammattilaisen osaaviin käsiin.

PERUSJALKAHOITO RENTOUTTAVALLA
KUUMAKIVIHIERONNALLA  75 min / 79€

Jalkahoidot ovat hyvin yksilöllisiä hoitoja. Hoidon aluksi jalat analysoidaan, ja hoitotoimenpiteet valitaan aina jalkojen kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston (poralla, käsin tai raspilla), kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja kynnen alustojen siistimisen, kuorinnan, lakkauksen sekä jalka- ja säärihieronnan kuumilla kivillä hoidon loppuun.

PERUSJALKAHOITO 65 min / 73€

Jalkahoidot ovat hyvin yksilöllisiä hoitoja. Hoidon aluksi jalat analysoidaan, ja hoitotoimenpiteet valitaan aina jalkojen kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston (poralla, käsin tai raspilla), kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja kynnen alustojen siistimisen, kuorinnan sekä jalka- ja säärihieronnan sekä lakkauksen.
Huom! Mikäli jaloissasi on paljon kovettumaa, tai kynsiä ei ole leikattu pitkään aikaan, niin suosittelemme valitsemaan 90 min hemmottelu-jalkahoidon, jossa on enemmän aikaa työstää ja hoitaa jalkojasi.

HEMMOTTELEVA SPA-JALKAHOITO 90 min  / 85€

Tämä kaiken edellä mainitun perusjalkahoidon sisällön kattava sekä lisäksi extrahieronnan ja tehokosteuttavan jalkanaamion sisältävä hemmotteluhoito antaa voimaa väsyneille jaloille ja rentouttaa mukavasti.

Kynsilakan kuivumisesta: Kynsilakan kuivuminen on oikeastaan haihtumisprosessi. Lakka ”kuivuu” sen sisältämien liuottimien hiljalleen haihtuessa lakasta. Lakkaamme kynnet jo heti alkuvaiheessa, jotta lakka ehtisi mahdollisimman hyvin kuivua eli lakkaus tehdään heti kun olemme hoitaneet kynnet kuntoon.

Kynsilakka on päältä pohjalle kuivuva tuote. Lakan päälikerros saattaa tuntua kuivalta jo
10 minuutin jälkeen, mutta pohjaa kohden lakka saattaa olla hyvinkin märkä. Tällöin lakkaus saattaa sotkeutua kynsien osuessa johonkin, vaikka lakka olisi päällisin puolin vaikuttanut kuivalta.

Mitä enemmän väripigmenttiä lakassa on, sitä hitaammin se yleensä kuivuu, koska runsas väripigmentti tekee lakasta paksumpaa. Tästä syystä syvä punainen lakka kuivuu huomattavasti vaaleaa lakkaa hitaammin. Ei ole ollenkaan tavatonta, ettei runsaspigmenttinen lakka ole vielä yli tunninkaan jälkeen kuiva. Lakan kuivumisnopeus on aina yksilöllinen ja lakkakohtainen, eikä sitä voi mistään etukäteen ennustaa. Muistathan siksi tulla (sään salliessa) avonaisissa sandaaleissa, kun haluat lakkauksesi säilyvän hyvänä.

Hetkessä virkeäksi! -jalkahoito 30 min / 49 €

Hoito sopii hyvin, jos jalat kaipaavat pientä kohennusta ja virkistystä tai aikaa hellimiselle on vain hetki. Hoito sisältää:

Rentouttava jalkahieronta 15 min / 15€

Hoitojen yhteydessä.

Kosteuttava ja jalkoja virkistävä
tehonaamio jaloille

+10€  hoitojen yhteydessä, voi valita kaikkiin hoitoihin

Logo_1080px_EAP

Lisäpalvelut hoitojen yhteydessä:

 • Minimanikyyri
  24€
 • Kestoväri Ripset ja kulmat
  23€
 • Pelkät kulmavärit ja muotoilu
  15€
 • Pelkät ripsivärit
  14€
 • Pelkkä kulmien nypintä
  8€
 • Kulmien sokerointi
  10€
 • Koko kasvojen alueen sokerointi
  14€
 • Säärien sokerointi
  29€
 • Niska - selkähieronta (20 min)
  24€
 • Kuumakivihieronta 20 min hoitojen yhteydessä
  25€
 • Extra -hieronta kasvoille + 20 min hoitojen yht.
  20€
 • Kuorinta & tehokosteuttava naamio käsille
  10€
 • Kuorinta & tehokosteuttava naamio jaloille
  10€