Miten hoidan akneihoa?

Onko sinulla vaikea akne, mikä vaikuttaa mielialaasi ja itsevarmuuteen? Se kutiaa ja on kipeä ja toivot vain, että ihosi olisi kunnossa! Miten hoitaa vaikeaa aknea ja toivottaa terve iho tervetulleeksi?

Akenihon hoidossa kaiken A ja O on ihon riittävä kosteuttaminen ja hyvä puhdistus. Aknen aiheuttajana on usein bakteeri, jonka vaikutuksesta ihon talirauhaset tulehtuvat ja iholle muodostuu epämiellyttäviä näppylöitä ja punoitusta. Koska kyse on bakteerista on hyvä huolehtia perusteellisesti ihon hygieniasta. Luonnonmukaiset, hellävaraiset pesuaineet, jotka eivät sisällä alkoholia, ovat akneiholle ihanteellisimipia.

akne

Ihon puhdistaminen aamuin illoin on tärkeää. Pesun jälkeen ihoa kannattaa kosteuttaa alkoholittomilla hoitavilla kasvovesillä. Kasvoveden kerrostaminen on tehokas tapa syväkosteuttaa ihoa. EKOPHARMAn Karpalo Kasvovesi on antibakteerinen sekä alkoholiton ongelmaiholle tarkoitettu kasvovesi, myös hajusteeton Herukka-linjan kasvovesi on herkän ihon superkosteuttaja ja toimii kerrostettuna täydellisesti.

Akneihon hoidossa on oltava pitkäjänteinen, muutokset eivät tapahdu yössä ja ihonhoitorutiineista on hyvä pitää kiinni! Sarjahoidot akneiholle ovat suositeltavia ja edesauttavat ihon terveyttä. Hyväksi havaittu sarjahoito on ehdottomasti happokuorinta. Happokuorinnan ideana on uudistaa ihoa AHA-happojen avulla. Happokuorinta on tehokkaimmillaan, kun se toteutetaan sarjahoitona, pitkäjänteisyys on tässä valttia!

uudistuminen

Syväpuhdistavat ja kosteuttavat kasvohoidot ovat hyvä tuki aknen hoidossa. Kosmetologi usein suosittelee säännöllistä ihon syväpuhdistusta. Se edesauttaa ihon uusiutumista ja samalla kirkastaa ihoa, näin ollen uusi terve iho saa paremmat eväät uudistumiseen.

Kehon kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla on suuri vaikutus ihon terveyteen. Ongelmaihon hoidossa kannattaa siis kiinnittää huomiota ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Koska ihomme on suurin elimemme on sen hoitaminen ja terveenä pitäminen jatkuva prosessi. Mutta ei huolta, sillä apua on aina saatavilla ja Villi Vadelmassa vastaamme kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin ihonhoitoon liittyen!