Rosacea eli ruusufinni – älä jää yksin rosacean kanssa

Rosacea eli ruusufinni -iho voi olla haastava ja hämmentävä ihon ongelma.
Iho lehahtelee, punoittelee ja punoittaville alueille tulee näppylöitä.
Ruusufinni on erityisesti keski-ikäisten vaaleiden naisten ihon epätasapainotila.
Rosacea on krooninen ihon ongelma, jonka kanssa voi oppia tulemaan toimeen.
Ruusufinnin syitä ei täysin tunneta, mutta siihen liittyy vahva perinnöllinen taipumus.
Laukaisevia tekijöitä ruusufinnin syntyyn voivat olla UV-säteily ja siltä suojaamattomuus.

Ääriolot, kuten helle ja pakkanen sekä sykettä nostava liikunta vaikuttavat rosacean syntyyn. Jotkut ruoka-aineet ja pitkään jatkunut henkinen stressi ovat monella olleet rosacean laukaisevia tekijöitä.

Ruusufinnin hoitoon suunnatut tuotteiden ainesosat vahvistavat ihon suojausta, antavat hyvää kosteutusta ja tasapainottavat ihon happovaippaa ja pH:ta sekä hyvää bakteeriflooraa.

Tässä alla on esimerkki kasvohoidosta, johon kannattaa tulla, mikäli kotihoito ei tuota tulosta.

Lisäksi alla on koottuna hoitopaketti, jolla tuet ruusufinnin hoitoa kotona.
Muistathan myös ihon aurinkosuojauksen
näin kevään kynnyksellä ja siitä eteenpäinkin!

VILLI VADELMAN TÄYDELLINEN KASVOHOITO JUURI SINUN IHOLLESI
”LEVEL 1”    75 min / 96 €

– Tämä hoito sisältää räätälöidysti ihosi tarpeenmukaisen hoidon esim. puhdistuksen, kosteuttamisen, kirkastamisen tai rentouttamista. Sopii rosacea-ihollekin.
AJANVARAUS LÖYTYY: https://villivadelma.net/ajanvaraus/


HOITOPAKETTI KOTIHOITOON:

BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio 250 ml
– puhdistaa kasvojen ihon ja meikin hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Puhdistusemulsion hellävarainen pesuteho perustuu luonnolliseen ja kasviperäiseen kokoglukosidiin. Maitomainen, kosteuttava emulsio huuhtoutuu pois helposti ja puhdistaa meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

BTB13 Pro-Age Hoitovesi 250 ml
– kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja suojaa sitä nesteen sisältämillä antioksidanteilla. Hoitovesi kiinteyttää ihoa patentoidulla BTB13 TM-yhdisteellä, kosteuttaa aaloella, B5- vitamiinilla ja glyserolilla. Allantoiini rauhoittaa ihoa. Hoitoneste lisää ihon kosteuspitoisuutta ja kimmoisuutta.

BTB13 Medical AHA-PHA peeling gel 50 ml
– Kaikille ihotyypeille sopiva kemiallinen kuorintageeli sisältää luonnollisia AHA-, BHA- ja PHA-happoja, jotka poistavat kuolleita ihosoluja kirkastaen ihoa. Luonnolliset hapot vähentävät haitallisten bakteerien kasvua ihossa ja tuote sopii siksi erityisesti epäpuhtaalle iholle. Piparminttuöljyä tasapainottaa talin eritystä ja pajunkuoriuutetta (BHA) hillitsee tulehdusta ihossa. Normaali, kuiva ja ikääntyvä iho hyötyy tästä kolmen erilaisen happoryhmän kuorivasta vaikutuksesta, koska ne yhdessä liuottavat tehokkaasti ihon pintasoluja tehden ihosta tasaisemman, sileämmän ja kirkkaamman. Kuorinta edistää vaikuttavien hoitoaineiden imeytymistä ihoon.

Skin Relief Serum 30 ml
– Ihon luonnollista vastustuskykyä tukeva, rauhoittava hoitoseerumi herkälle ja ärtyneelle iholle. Sisältää runsaasti suojaavaa, antioksidanttista BTB13 -yhdistettä, joka vahvistaa ihon rakennetta vilkastuttamalla solu-uusiutumista. Lakritsihapon suola ehkäisee ihotulehduksia ja vähentää tehokkaasti ihon punoitusta. Allantoiini ja E-vitamiini pehmittävät ihoa ja tukevat ihon omaa suojamekanismia. Prebiootit edistävät ihon luonnollista vastustuskykyä.

Medical Anti-Redness Hoitovoide 30 ml
– On kehitetty ihon punoituksen hoitoon. Hoitovoide sisältää ihoa rauhoittavaa BTB13 TM -yhdistettä sekä punoitusta vähentävää lakritsihappoa ja ravitsevaa puolukan siemenöljyä. Hajusteeton.

Huomioithan, että auringon UV-säteily  lisää ja pahentaa pidemmällä aikavälillä ruusufinnin oireita. Siksi on suositeltavaa käyttää aurinkosuojaa aina silloin, kun oleilee enemmän auringossa.

Huomioithan, että auringon UV-säteily  lisää ja pahentaa pidemmällä aikavälillä ruusufinnin oireita. Siksi on suositeltavaa käyttää aurinkosuojaa aina silloin, kun oleilee enemmän auringossa.
BTB13 Antioxidant Sun Cream 30 ml on korkean suojan aurinkovoide aikuiselle iholle.
Silkkisen ohut, hyvin imeytyvä voide sisältää ihon ikämuutoksia hoitavaa BTB13-soluaktivaattoria, ruusunmarjaöljyä ja Q10:ä.

TUOTEPAKETIN RUUSUFINNIN HOITOON PÄÄSET TILAAMAAN TÄÄLTÄ: https://villivadelma.net/kategoriat/tuotepaketit/

Täältä aurinkosuoja: https://villivadelma.net/tuote/btb13-antioxidant-sun-cream-aurinkosuoja-spf30-30-ml/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *