BTB13 Antioxidant Sun Cream aurinkosuoja SPF30 30 ml

42,00 

Korkean suojan aurinkovoide SPF 30, aikuiselle iholle. Silkkisen ohut, hyvin imeytyvä voide sisältää ihon ikämuutoksia hoitavaa BTB13-soluaktivaattoria, ruusunmarjaöljyä ja Q10:ä.

Käyttö:
Levitä aurinkovoidetta runsaasti päivällä iholle ja lisää säännöllisesti päivän aikana.
Pese hyvin pois illalla ja käytä seerumia & voidetta kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoasi.

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Korkean suojan aurinkovoide aikuiselle iholle. Silkkisen ohut, hyvin imeytyvä voide sisältää ihon ikämuutoksia hoitavaa BTB13-soluaktivaattoria, ruusunmarjaöljyä ja Q10:ä.

Käyttö:
Levitä aurinkovoidetta runsaasti päivällä iholle ja lisää säännöllisesti päivän aikana.
Pese hyvin pois illalla ja käytä seerumia & voidetta kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoasi.

 

Kemialliset aurinkosuojat ja mineraaliaurinkovoiteet 

Kemialliset aurinkosuojat perustuvat synteettisiin aurinkosuoja-aineisiin, joista joidenkin epäillään imeytyvän ihoon ja verenkiertoon. Ne imevät UV-säteitä ja muuttavat niitä kemiallisesti lämmöksi ja näin kumoavat haitallisen vaikutuksen. Synteettisten aurinkotuotteiden vaikutuksesta luontoon on keskusteltu paljon viime vuosina ja osa on todettu haitallisiksi. Esimerkiksi paljon käytetty kemiallinen UV-filtteri oksibentsoni (INCI: Benzophenone-3) on tullut kielletyksi useilla alueilla, kuten Havaijilla, Aruballa ja Palaussa, koska sen on todettu olevan haitallista herkille koralliriutoille ja merten ekosysteemille.

Mineraaliaurinkosuojat sisältävät sinkkioksidia ja titaanidioksidia, jotka toimivat peilin tavoin heijastaen auringon säteet pois iholta. Ne suojaavat sekä UVB- että UVA-säteitä vastaan. Nämä mineraalit ovat väriltään valkeita partikkeleita, jotka eivät liukene tuotteeseen tai iholle. Siksi aiemmin mineraaliaurinkotuotteet ovat jättäneet valkoisen pinnan.

BTB13 tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja ne ovat turvallisia, ympäristöystävällisiä eivätkä sisällä nanokokoisia partikkeleita.

 

Ainesosat:
Aqua, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Diheptyl Succinate, Glycerin, Arachidyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Rosa Canina Fruit Oil (Ruusunmarja/Rosehip), BTB13TM (Orotic Acid, Carnitine), Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid

Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BTB13 Antioxidant Sun Cream aurinkosuoja SPF30 30 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *