Villi Vadelman tarina

Olen Hanna, Kauneuspuoti Villi Vadelman omistaja, ”hengetär”. Lähdin opiskelemaan ammatinvaihtajana kosmetologiksi vuonna 2012, aluksi lähinnä yleissivistävänä koulutuksena. Halusin palvella asiakkaita kasvotusten, tehdä työtä käsillä, sekä käyttää työssäni luonnonkosmetiikkaa, johon olin tutustunut jo ennen koulutukseen lähtemistäni. Kävin jalkahoidossa säännöllisesti ennen kosmetologin uraani ja silloin tällöin kasvohoidoissa. Seuratessani kosmetologin työtä sivusta, aloin itsekin kiinnostumaan alasta.

Villi Vadelman tarina

Mistä kaikki alkoi

Tie Villi Vadelmaan lähti aluksi siitä, että tein kotikäyntejä, lähinnä jalkahoitoja.  Löysin sittemmin Kumpulasta ensin liiketilat kahdeksi päiväksi viikossa, olin samaan aikaan vielä toisessa työssäni. Hoitolani nimi oli ensin Kauneuspuoti Villa Fino. Lähdin ”fiini -huvila” -ajatuksella – eli hoitolana, johon tullaan laiskottelemaan luvan kanssa, rentoutumaan ja olemaan ”fiinissä” ympäristössä silloisten ”bling bling” -kattokruunujeni ja kruunu-tapettien keskelle.

Nimi Villa Fino herätti kuitenkin paljon kysymyksiä, että mitä se tarkoittaa ja mietin, pitäisikö muokata nimeä enemmän suomalaiseksi. Koska käytössäni olivat suomalaiset luonnonkosmetiikkatuotteet ja yksi tuoteperheistäkin on nimeltänsä Vadelma, niin nimesin hoitolani Kauneuspuoti Villa Vadelmaksi.

Reilun puolen vuoden kuluttua Kumpulaan rantautumisestani, viereinen kampaaja-yrittäjä tarjosi omien tilojensa yhteydestä liiketilaa. Sain siis oman sisäänkäynnin sekä töitä koko viikoksi ja olin siitä oikein iloinen. Siinä työskentelin 5,5 vuotta kampaamon vieressä tyytyväisenä, ihanien kampaajien kanssa.

Noin vuosi sitten aloin kaivata lisää tilaa toiminnalleni ja entisen hoitolani vierestä vapautuikin isommat tilat, johon siirryin ja samalla muutin hoitolani nimen Kauneuspuoti Villi Vadelmaksi.
Mistä ja miksi nimi Villi Vadelma? Siitä, että monet kutsuivat sitä jo vahingossa sillä nimellä pitkään ja siitä, että olen itsekin vähän kuin Villi Vadelma, eli raikas, luontoa kunnioittava, luonnossa viihtyvä ja villi sopivalla tavalla.

Kauneuspuoti Villi Vadelma

Villi Vadelma

Otin suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan, Ekopharman käyttööni noin 5 vuotta sitten ja se onkin ollut siitä lähtein lähellä sydäntäni! Voin täysin luottaa hoitolassani käytettäviin tuotesarjoihin, ne ovat minulle tuttuja ja olen saanut niiden avulla asiakkailleni onnistuneita tuloksia – eli suosittelen lämpimästi. Olen erikoistunut akneihon ja herkän ihon hoitoon ja erityisesti mikroneulaukset ja kasvohieronnat ovat erityisosaamistani!

Haluan tarjota asiakkailleni tuloksellista ihonhoitoa. Olen valinnut hoitomuodot, joista olen itsekin saanut apua ja mitkä auttavat asiakkaitanikin iho-ongelmissa sekä tietenkin rentouttavat arjen hulinoissa. Tarjoan hetken hengähdyksen, arjen luksusta, viihtyisän kodikkaassa hoitolassamme Kumpulan sydämessä.