VADELMAVIRRASSA – LEMPEÄSTI UUDISTAVA, PUHDISTAVA JA HELEYTTÄVÄ TÄYDELLINEN KASVOHOITO – ”level 1” 75 min

105,00 

 • Hinta sisältää kaiken tarvittavan ihosi tämän hetken tarpeiden mukaan tehtynä (analysoimme ihosi, ei sisällä mikroneulausta tai arpien hoitoa)
  • esim. puhdistus ultraääni ja mekaaninen, kosteutus, kiinteytys, kirkastus, rentoutus
  • Käsien hieronta

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä, mutta voimassaoloa voi tarvittaessa pidentää. Ota yhteys hanna@villivadelma.net, mikäli voimassaoloaikaa pitää pidentää.

Lahjakortti Image

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

 • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Miksi valita Villi Vadelman kasvohoito ja juuri tämä hoito?

 • Räätälöity juuri sinulle: Jokainen iho on ainutlaatuinen, ja niin on myös tämä monipuolinen hoito. Hoidossa käydään läpi ihosi tarpeet ja toiveesi varmistaaksemme, että saat juuri sen, mitä iho juuri nyt kaipaa.
 • Tehokkaat hoitovaiheet: tämä ei ole peruskasvohoito, vaan kokonaisvaltainen ihonhoitoratkaisu. Puhdistus ultraäänellä ja mekaanisesti, kosteutus, kiinteytys, kirkastus ja rentoutus.
 • Mitä hoito sisältää:
  1. Ihon analysointi: jokainen iho on erilainen. Siksi hoito alkaa huolellisella ihon analysoinnilla varmistaaksemme parhaan mahdollisen hoidon sinulle.
  2. Tehokkaat hoitovaiheet: Puhdistus ultraäänellä ja mekaanisesti poistaaksemme epäpuhtaudet, kosteutus syvävaikutteisilla tuotteilla, kiinteytys ihosi parhaaksi, kirkastus hehkuvaa ihoa varten ja rentouttava hieronta.
  3. Ei sisällä: Glykolihappohoitoa, mikroneulausta tai arpien hoitoa. Jokainen hoitovaihe on suunniteltu huolella vastaamaan tämän hetken tarpeisiisi.

  Lopulta, tämä hoito on enemmän kuin vain kasvohoito – se on kokonaisvaltainen kokemus, joka kohottaa sekä ihoasi että mieltäsi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VADELMAVIRRASSA – LEMPEÄSTI UUDISTAVA, PUHDISTAVA JA HELEYTTÄVÄ TÄYDELLINEN KASVOHOITO – ”level 1” 75 min”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *