Kuumakivihieronta kehoa ja mieltä rentouttaen 75 min

89,00 

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse pdf-tiedostona syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen maksun jälkeen. Mikäli haluat noutaa myymälästämme lahjakortista kartonkisen version, niin ilmoita tästä meille erikseen. Lahjakortit käyvät vain Hannan hoitoihin ja tuote-ostoksiin.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä, mutta voimassaoloa voi tarvittaessa pidentää. Ota yhteys hanna@villivadelma.net, mikäli voimassaoloaikaa pitää pidentää.

Lahjakortti Image

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Kuumakivihieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin ja rentouttaa koko kehoa sekä lieventää lihaskipuja. Tämä hierontamuoto on tuhansia vuosia vanha ja se tehdään pehmeillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka pitävät hyvin lämpöä, joka syvärentouttaa lihasta. Hierontaliikkeet ovat napakoita, kehoasi kunnioittavia ja noudattavat klassisen hieronnan liikesarjoja. Jotta ehtisit rentoutua hyvin, aloitamme hoidon sillä, että istut hetkeksi ja laitat jalkasi kylpyveteen.

Hieronnan aluksi tehdään kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä. Käymme koko vartalon läpi ja lopetamme kasvohierontaan. Kivihieronnassa käytetään luonnon öljyjä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.

Lisätiedot

Hoitokerrat

,

Toimitus

, ,