BELLABACI -HOITOMENETELMÄ ELI KOKO VARTALON RENTOUTUS, KIVUN LIEVITYS, SYVÄKUDOSHIERONTA 90 min

120,00 

HOITOON SISÄLTYY:

Lahjakortti Image

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Bellabaci -hoitomenetelmässä käytetään käsin puristettavia, silikonisia Bellabaci -imukuppeja, joilla luodaan alipaine ihon pintaan. Kuppeja liikutetaan lymfajärjestelmää noudattaviin suuntiin.  Bellabaci -hoito on hidas ja rentouttava hieronta, jossa käytetään eri kokoisia imukuppeja. Imukupin alipaineen kohdistuessa ihoon, se poistaa ylimääräisiä nesteitä ja toksiineja, löysentää kiinni kasvaneita kudoksia, nostaa sidekudosta ja kuljettaa uutta verta tukkeutuneille lihaksille. Bellabaci-hoito poistaa kuona-aineita, vähentää selluliittia, lievittää lihasjännitystä ja kiinteyttää ihoa. Hoitomenetelmän tekniikkojen avulla kehoa autetaan puhdistamaan itse itsensä ja saavuttamaan tuloksia nopeammin. Hoito aktivoi lymfasysteemiä ja verenkiertoa häivyttäen selluliittia, venytysarpia ihoa uudistaen. Bellabaci on syväkudoshierontaa. 

– Hieronta tehdään lääketieteellisesti valmistetuilla, silikonisilla imukupeilla aromaterapeuttista, hoitokohteeseen suunniteltua hoitoemulsiota tai -öljyä väliaineena käyttäen.

– Imukupin sisään muodostuva alipaine mahdollistaa pääsyn syvemmälle kudoksiin olematta kivuliasta, lukuun ottamatta selluliittialueita jotka ovat tulehdustilan vuoksi herkemmät.

– Hieronnassa tehdään imukupeilla sivelyä, erilaisia siksak-, ympyrä- ja pumppausliikkeitä.

– Tämä menetelmä tuntuu lämpimältä, kihelmöivältä, rentouttavalta, jopa rauhoittavalta.
Käsittelyn yhteydessä iho saattaa muuttua punaiseksi, koska hoidettavan alueen verenkierto tehostuu.
 Toisinaan imukupista saattaa jäädä ihoon punertava jälki, mikä on merkkinä kyseisen kehon alueen nesteiden ja toksiinien aiheuttamasta tukoksesta. Mitä punaisempi jälki, sitä enemmän kyseisessä kohdassa on vaurioita. Toisinaan alueet, joilla on vanha vaurio tai vamma, vaativat useamman hoitokerran.

Lisätiedot

Toimitus

, ,