Ultimaattinen luksus hetkesi: Villi Vadelman signature kasvohoito, 105 min ”level 3”

165,00 

Koko kehon luxus hemmotteluhetki

Tämä kokonaisvaltainen hoitokokemus sopii sinulle, kun haluat koko kehon hemmottelua ja huolenpitoa sekä arjen luxusta.

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse pdf-tiedostona syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen maksun jälkeen. Mikäli haluat noutaa myymälästämme lahjakortista kartonkisen version, niin ilmoita tästä meille erikseen. Lahjakortit käyvät vain Hannan hoitoihin ja tuote-ostoksiin. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä, mutta voimassaoloa voi tarvittaessa pidentää. Ota yhteys hanna@villivadelma.net, mikäli voimassaoloaikaa pitää pidentää.

Lahjakortti Image

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Anna itsellesi lupa upota täydelliseen hemmotteluelämykseen Villi Vadelman Signature-Kasvohoidossa – se on enemmän kuin hoito, se on kokonaisvaltainen hemmottelumatka yksin sinulle.

Miksi valita Signature-Kasvohoito?

  • Yksilöllinen Luksus: hoito on taidokkaasti räätälöity juuri sinun ihollesi. Käytämme laadukkaita ja vaikuttavia aineita, jotka tarjoavat ihollesi hyvän hoidon juuri sen hetken tarpeisiin ja saat mukaasi kotihoito-ohjeet analyysin perusteella.
  • Kattava Kauneuspaketti: Hoidossa keskitytään kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon ja lisäksi sinulla on aikaa rentoutua tässä pitkässä hoidossa.
  • Rentouttava Selkähieronta Kuumilla Kivillä: hoito alkaa 15 minuutin rentouttavalla selkähieronnalla, jossa käytetään lämpimiä kiviä. Tuntuu kuin arjen stressi sulaisi pois.
  • Ihosi Tarpeiden Mukainen Kasvohoito: Koe virkistävä, puhdistava ja elvyttävä kasvohoito, joka on räätälöity juuri sinun ihosi tarpeisiin pitkällä kasvohieronnalla. Voit myös valita kiinteyttävän Gua Sha -hieronnan lisämausteeksi.
  • Kestovärjäykset ja Minimanikyyri: Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu antaa sinulle pitkäkestoisen kauneuden, kun taas minimanikyyri lakkauksella ja käsihieronnalla tuo huolitellun ilmeen käsiisi.
  • Rentouttava Käsien ja Päänhieronta: Hoidon huipentaa rentouttava hieronta sekä käsille että päähän. Tuntuu kuin aika pysähtyisi hetkeksi.

Tämä on paras hoitomme, tarjoten sinulle unohtumattoman kokemuksen ja kokonaisvaltaisen kauneudenhoitorituaalin. Varaa oma luksushoitosi ja anna itsesi nauttia tästä ylellisestä hemmotteluhetkestä!

Lisätiedot

Toimitus

, ,