BTB13 mikroneulaus- & mesoterapiahoito kasvoille ja kaulalle

149,00 

BTB13 mikroneulaus- & mesoterapiahoito

65 min hoitokerta (suositellaan n. 3-7 kerran
sarjahoitona, riippuen siitä mikä on hoidon tavoite)

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse pdf-tiedostona syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen maksun jälkeen. Mikäli haluat noutaa myymälästämme lahjakortista kartonkisen version, niin ilmoita tästä meille erikseen. Lahjakortit käyvät vain Hannan hoitoihin ja tuote-ostoksiin.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä, mutta voimassaoloa voi tarvittaessa pidentää. Ota yhteys hanna@villivadelma.net, mikäli voimassaoloaikaa pitää pidentää.

Lahjakortti Image

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 mikroneulaus- & mesoterapiahoito

Hoidossa mikroneulaus tehdään neulauskynällä. Steriilien neulojen avulla ihoon muodostetaan mikrokanavia ja neulan pituutta säädetään hoidettavan alueen, hoidon tavoitteen ja asiakkaan tuntemusten mukaisesti. Neulaus yhdistettynä hoidon ohessa tehtävään mesoterapiahoitoon mahdollistaa hoidossa käytettävän BTB13-seerumin imeytymisen syvemmälle ihon dermikseen asti. BTB13 -yhdiste moninkertaistaa mikroneulauksen vaikutusta.

BTB13 mikroneulaus- & mesoterapiahoito kiinteyttää ihoa sekä vaikuttaa suotuisasti ihon rakenteeseen ja kimmoisuuteen. Neulaus tasoittaa kasvojen arpia ja juonteita, sekä ryppyjä huulten- & silmänympärysalueella. Hoito sopii hyvin myös pigmenttiläiskien ja auringon vaurioittaman ihon hoitoon sekä suurihuokoisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon.

Neulauksella on lyhyt toipumisaika ja suositeltava hoitojen väli on neljä viikkoa.

Parhaat tulokset saavutetaan n. 3-7 kerran sarjahoidolla ja hoitojen välissä tehtävillä ohjeiden mukaisilla kotihoito-menetelmillä. Yksittäinenkin hoitokerta aktivoi ihoa uudistumaan ja heleyttää & napakoittaa ihoa.

Lue asiakkaan kertomus hoidosta

Katso BTB13 sarjan tuotteet, mitkä sopivat käytettäväksi BTB13 Mikroneulauksen jälkeen

Lisätiedot

Hoitokerrat

,

Toimitus

, ,