METSÄN LUMOUS – RENTOUTTAVA JA KOSTEUTTAVA KASVOHOITO 75 min

110,00 

Unna-tunnushoito, joka johdattaa pehmeälle metsäpolulle ja kauas huolista. Hoito alkaa selkähieronnalla, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä. Kaksoispuhdistus ja kirkastava kasvokuorinta valmistelevat ihon hoitotuotteelle.

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse pdf-tiedostona syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen maksun jälkeen. Mikäli haluat noutaa myymälästämme lahjakortista kartonkisen version, niin ilmoita tästä meille erikseen. Lahjakortit käyvät vain Hannan hoitoihin ja tuote-ostoksiin. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä, mutta voimassaoloa voi tarvittaessa pidentää. Ota yhteys hanna@villivadelma.net, mikäli voimassaoloaikaa pitää pidentää.

Lahjakortti Image

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Tervetuloa matkalle pehmeälle metsäpolulle, missä arjen kiireet jäävät taakse ja luonnon rauha ympäröi sinut. Metsän Lumous on enemmän kuin kasvohoito – se on matka syvään rentoutumiseen ja luonnon syleilyyn, luonnon kosmetiikalla hoitaen ja metsän tuoksuista nauttien.

Hoidon Yksityiskohdat:

  1. Sammaleen Pehmeä Selkähieronta (n. 15 min): Hoidon alku on omistettu sinulle – rentouttava selkähieronta, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä.
  2. Kaksoispuhdistus ja Kirkastava Kasvokuorinta: Iho valmistellaan hoitoon huolellisella kaksoispuhdistuksella ja kirkastavalla kasvokuorinnalla.
  3. Tehoseerumit ja Hoitovedet: Ihotyyppisi mukaan valitut tehoseerumit ja kerroksittain kasvoille sivellyt hoitovedet tarjoavat virkistävän pulahduksen metsälampeen.
  4. Rentouttava Kasvo-Decoltee Hieronta Havuilla: Havuntuoksuinen hieronta tarjoaa ihanan rentoutumisen tunteen, kuin olisit metsän keskellä lempeiden havujen keskellä.
  5. Rauhoittava Hoitonaamio: Hoitonaamio tuo ihollesi rauhoittavan ja viilentävän tunteen, ikään kuin tuntisit lempeän kallion kosketuksen.
  6. Hellä Käsihieronta: Hoidon päätteeksi kädet saavat hellän hieronnan, täydentäen kokonaisvaltaisen rentoutumisen.

Hoidon Viimeistely:

  • Silmänympärysseerumi ja Kevyet Painelut: Hoidon viimeistelyssä käytetään silmänympärysseerumia ja kevyitä paineluja, jotta lähdet hoitolasta tuntien itsesi virkistyneeksi ja tasapainoiseksi.

Metsän Lumous on ainutlaatuinen hoito, joka yhdistää luonnon voiman ja ammattitaitoisen hoidon luodakseen rentoutumiskokemuksen juuri sinulle. Tervetuloa luonnon helmaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “METSÄN LUMOUS – RENTOUTTAVA JA KOSTEUTTAVA KASVOHOITO 75 min”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *