BTB13 Vitamiinivoide – Vitamin B3 10 % Active (niasiiniamidi) 30ml

48,00 

Super vitamiini moneen ihohaasteeseen!
BTB13 Vitamiinivoide on ihoa kirkastava, kosteuttava ja ihon luonnollista suojamekanismia vahvistava vitamiinivoide. Seka- ja rasvaisessa ihossa B3- vitamiini tasapainottaa ihon talineritystä sekä tekee ihosta kirkkaamman ja raikkaamman näköisen. B3- vitamiini toimii ihon valovanhenemista vastaa, se tasoittaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä estää tehokkaasti kosteuden haihtumista ihosta. Tulehdusta ehkäisevä ja punoitusta laskeva ihovitamiini sopii myös epäpuhtaan ihon ja ruusufinnin hoitoon. B3-vitamiini sopii suurimmalle osalle ihotyypeistä.

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Super vitamiini moneen ihohaasteeseen!
BTB13 Vitamiinivoide
on ihoa kirkastava, kosteuttava ja ihon luonnollista suojamekanismia vahvistava vitamiinivoide. Voide kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, vähentää kosteuden haihtumista ihosta ja tasapainottaa ihon toimintaa. BTB13 Vitamiinivoide B3 10 % Active  on tehokas hoito, joka korjaa ihon valovanhenemista sekä häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä ihosta. Ihosta tulee kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi.

BTB13 Vitamiinivoiteen sisältämä niasiiniamidi, B3-vitamiini, on ihon supervitamiini, joka sopii kaikille, jotka kaipaavat lisää kosteutta, vahvistusta ja heleyttä ihoon. Seka- ja rasvaisessa ihossa B3- vitamiini tasapainottaa ihon talineritystä ja tekee ihosta kirkkaamman ja raikkaamman näköisen. B3- vitamiini toimii ihon valovanhenemista vastaa, se tasoittaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä estää tehokkaasti kosteuden haihtumista ihosta. Tulehdusta ehkäisevä ja punoitusta laskeva ihovitamiini sopii myös epäpuhtaan ihon ja ruusufinnin hoitoon. B3-vitamiini sopii suurimmalle osalle ihotyypeistä.

Käyttö:
Levitä Vitamiinivoidetta iholle pieni määrä seerumin jälkeen aamuin illoin. Lisäkosteutta saa taputtelemalla BTB13 Toner -hoitonestettä ennen seerumia.

Katso myös nämä sarjan tuotteet

BTB13 Vitamin C

 

Lisätiedot

Brandit

Hajusteeton

Ihon Tyyppi

, , , , , , , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BTB13 Vitamiinivoide – Vitamin B3 10 % Active (niasiiniamidi) 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *