BTB13 Pro-Age Kiinteyttävä Silmänympärysvoide 15ml

54,00 

BTB13 Pro-Age Eye Cream – Kiinteyttävä Silmänympärysvoide kiinteyttää ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Se häivyttää tummia silmänalusia aktivoimalla kuona-aineiden poistumista iholta ja soluista.

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä.

Hajusteeton.

 

 

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 Pro-Age Kiinteyttävä Silmänympärysvoide kiinteyttää ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Se häivyttää tummia silmänalusia aktivoimalla kuona-aineiden poistumista iholta ja soluista.

Käyttö: Levitä pieni määrä silmänympärysvoidetta puhtaalle iholle aamuin illoin.

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, korjaavat, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

Ainesosat:
Betula Pendula Sap, Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Phenethyl Alcohol, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, BTB13TM (Orotic Acid, Carnitine), Sodium Hyaluronate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Tocopherol, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Parfum, Sodium Hydroxide

Katso myös nämä sarjan tuotteet:

BTB13 Pro-Age Ikääntyvän ihon Tuotepaketti

BTB13 Pro Age Kasvonaamio

Lisätiedot

Brandit

,

Hajusteeton

Ihon Tyyppi

, , ,