BTB13 C-Vitamiinivoide – Vitamin C Triple Active 30ml

48,00 

BTB13 C-Vitamiinivoide kirkastaa ja heleyttää sekä vähentää väsymyksen merkkejä iholle. Kolmen aktiivisen C-vitamiinijohdannaisen yhdistelmä tukee ihon kollageenin muodostumista ja tekee ihosta nuorekkaamman näköisen.

 

 

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 C-Vitamiinivoide on kolmen aktiivisen C-vitamiinijohdannaisen yhdistelmä, mikä tukee ihon kollageenin muodostumista, heleyttää ihoa ja tekee ihosta nuorekkaamman näköisen. Vesiliukoinen C-vitamiini on voimakas antioksidantti ja välttämätön ihon hyvinvoinnille ja terveelle ulkonäölle. Ympäristön haittavaikutukset, kuten UV-säteily, kuluttavat ihon luonnollisia C-vitamiinivarastoja. Monipuolinen BTB13 Vitamin C triple Active – vitamiinivoide suojaa ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä, joka vaurioittaa solujen rakennetta sekä kollageenia. Kolmitehoinen C-vitamiini suojaa ihoa tehokkaasti UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Käyttö:Levitä pieni määrä voidetta kasvoveden ja seerumin jälkeen aamuin ja/tai illoin. Voide on koostumukseltaan kevyt, joten valitse muut tuotteet ihotyypin mukaisesti, jotta iho saa tarpeeksi kosteutta & öljyjä.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

Katso myös nämä sarjan tuotteet:

BTB13 Medical Cream

BTB13 Medical Hoitovesi

Lisätiedot

Brandit

,

Hajusteeton

Ihon Tyyppi