Ale!

Ekopharma Tyrni Tuotepaketti – Ikääntyvälle, kuivalle ja kosteusköyhälle iholle

Original price was: 174,50 €.Current price is: 139,60 €.

-20%

Ekopharma Tyrni Tuotepaketti sisältää viisi Ekopharman Tyrni -hoitosarjan tuotetta. Tyrni- linja on tarkoitettu
aikuiselle iholle, antamaan runsasta kosteutta, tukemaan ihon uusiutumista ja napakoittamaan ihoa.

Vegaaninen.

 

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Ekopharma Tyrni Tuotepaketti sisältää viisi Ekopharman Tyrni -hoitosarjan tuotetta. Tyrni- linja on tarkoitettu
aikuiselle iholle, tukemaan ihon uusiutumista ja napakoittamaan ihoa.

Tyrni VITAL Puhdistusemulsio 250 ml

Käyttö: Levitä puhdistusemulsio aamuin illoin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle pyörivin liikkein. Huuhtele vedellä. Viimeistele Tyrni Kasvovedellä.

Täyteläisen kosteuttava puhdistusemulsio kuivalle iholle puhdistaa meikin, lian ja ilmansaasteet iholta säilyttäen ihon luonnollisen suojan. Kasviperäiset aineet puhdistavat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja emulsio huuhtoutuu iholta helposti. Tyrniuute ravitsee, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Tyrni Vital puhdistusemulsio sopii kaikille, jotka kaipaavat täyteläisen hoitavaa puhdistusta.

Tyrni VITAL Kasvovesi 250 ml

Käyttö: Pyyhi vanulapulla kevyesti, jotta iho puhdistuisi hyvin. Ota kasvovettä lisää kämmenille ja taputtele geelimäistä ja runsasta kasvovettä ihollesi.

Täyteläinen koivunmahlapohjainen hoitovesi kuivan ja aikuisen ihon hoitoon. Tyrni- ja ruusunmarjauute sisältävät runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka lisäävät ihon elinvoimaa. C-vitamiini kirkastaa ja heleyttää ihoa. Kosteuttava hoitovesi sisältää ihon luonnollista suojaa lisääviä prebiootteja, jotka suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

Tyrni Pro-Collagen Seerumi 30ml

Käyttö: Levitä 2-4 tippaa seerumia kasvovedestä kostealle iholle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen päivä- tai yövoidetta. Sopii myös silmänympärysiholle.

Täyteläisen kosteuttava koivunmahlapohjainen hoitoseerumi sisältää ihoa kiinteyttäviä aminohappoja sekä kasviperäisiä peptidejä, jotka tukevat ihon kollageenisynteesiä. Probioottilysaatit tukevat ihon uusiutumista ja vahvistavat ihoa. Tyrniuute sisältävät runsaasti antioksidantteja ja vitamiinejä, jotka lisäävät ihon elinvoimaa. C-vitamiini tukee ihon kollageenisynteesiä ja suojaa ihoa valovanhenemiselta. Ylellisen hoitava Tyrni-seerumi kirkastaa ihon väriä ja lisää ihon kimmoisaa nuorekkuutta.

Tyrni Re-Vital Silmänympärysvoide 15ml

Käyttö: Levitä kevyesti pyöritellen nuppineulanpään kokoiset pienet voidepisteet kulmien alle ja alaluomille

Tyrni Antioxidant Päivävoide 30ml

Käyttö: Levitä Tyrni Päivävoide seerumin jälkeen.

Täyteläinen, koivunmahlapohjainen päivävoide sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Tyrni ja ruusunmarja sisältävät iholle välttämättömiä, hoitavia omega-rasvahappoja sekä karotenoideja, jotka edistävät ihon uusiutumista. C- ja E-vitamiini suojaavat ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja Q10 ehkäisee ihon valovaurioita. Antioksidanttinen päivävoide suojaa ihoa ja lisää sen nuorekasta kimmoisuutta.

Ekopharma tyrni tuotepaketti sopii +30 iholle ja ikääntyvälle iholle tai kimmoisuutta tuomaan, kiinteyttämään ja kosteuttamaan runsaasti ihoa.

Tyrni hoitaa aikuista ihoa, tukee ihon uusiutumista ja napakoittaa ihoa.
Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeää ihon nuorekkaan rakenteen ylläpitämiseksi. Tyrni-hoitolinjan kosteuttavat ja ikämuutoksia hoitavat amonihapot ja peptidit tehostavat kollageenin muodostumista, edistävät ihon napakkaa rakennetta ja silottavat ihon pintaa. Probioottilysaatit lisäävät ihon uusiutumiskykyä ja vahvistavat ihoa. C-vitamiini edistää ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinja antioksidanttisia vaikutuksia. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää sen täyteläisyyttä. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.

Tyrni-hoitolinja lisää ihon napakkaa ja kimmoisaa rakennetta, suojaa ihoa ilmansaasteilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta valovanhenemiselta. Tyrni-sarjaan valitut aktiivit edistävät ihon kollageenisynteesiä, vahvistavat ihoa ja edistävät sen kosteudensitomiskykyä. Tyrni-hoitolinja palauttaa ihon nuorekkaan heleyden.

Katso myös nämä tuotteet:

Ekopharma tuotteet ikääntyvälle iholle

BTB13 tuotteet ikääntyvälle iholle

Lisätiedot

Brandit

Ihon Tyyppi

,