Ale!

Herkän ja reaktiivisen ihon hoitopaketti – Ekopharma Herukka

Original price was: 130,60 €.Current price is: 104,48 €.

-20%
Herkän ihon hoitopaketti sisältää neljä Ekopharma Herukka -tuotetta.
Herukka suojaa ja vahvistaa herkkää ja reaktiivista ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihoa.
Tuotteet ovat vegaanisia.

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Herkän ihon hoitopaketti sisältää neljä Ekopharma Herukka -tuotetta.
Herukka suojaa, kosteuttaa ja vahvistaa herkkää ja reaktiivista ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihoa.

 

Ekopharma Herukka SOFT Puhdistusemulsio 250ml

Käyttö: Levitä kasvoille ja pyörittele huolellisesti, jotta puhdistusaine pääsee hyvin ihohuokosiinkin, huuhtele. Soveltuu myös silmämeikin puhdistukseen.

Ekopharma Herukka SOFT Hoitovesi 250ml

Käyttö: Ota geelimäistä ja runsasta kasvovettä ensin vanulappuun ja pyyhi kevyesti ja viimeistele puhdistus. Voit halutessasi kerrostaa kasvovettä käsillä tehostaaksesi kosteuttavaa vaikutusta. Tämä kasvovesi on myös oikea hoitovesi, koska se rauhoittaa ihoa ja kosteuttaa.

Ekopharma Herukka Vitamin C Booster 30ml

Käyttö: Levitä hoitoseerumi puhtaalle iholle ennen hoitovoidetta. Seerumi ja voide tehostavat toistensa toimintoja.

Ekopharma Herukka C-Max Hoitovoide 30ml

Käyttö: Lisää tämä ihoa rauhoittava ja kosteuttava voide heti kasvoveden perään niin, että kasvovesi ei ole vielä päässyt imeytymään ihollesi kokonaan. Koska voide vie kasvoveden mennessään ihoon, saat kasvovedestä tuplahyödyn.

Herkän ja reaktiivisen ihon hoitopaketti Sopii silloin, kun ihosi on kuiva, atooppinen, couperosa, rosacea, ärtynyt, sekaiho, punoittava iho. Antaa suojaa, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. 

 

Herukka suojaa ja vahvistaa herkkää ja reaktiivista ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihoa.

Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja sopii myös atooppisen ja couperosaihon hoitoon. Mustaherukansiemenöljyn ainutlaatuinen rasvahappokoostumus ja runsas E-vitamiinipitoisuus rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Mustaherukan marja- ja lehtiuute sisältävät runsaasti ihoa vahvistavaa ja ihon sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. C-vitamiini edistää ihon kollageenia ja yhdessä keramidien kanssa ne lisäävät ihon luonnollista suojaa ja vahvistavat sen rakennetta vähentäen siten herkän ihon reaktiivisuutta. Linjan sisältämät kasviperäiset peptidit ovat ihoa vahvistavia, suojaavia ja kosteuttavia. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja ehkäisevät tulehdusten syntyä.

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa edistäen sen hyvinvointia ja tasoittaa ihon väriä. Herukka-tuotteet rauhoittavat ihoa ja vähentävät sen punoitusta, vahvistavat ja suojavat ihoa sekä asoittavat ihon sävyä. Runsaan C-vitamiinipitoisuutensa takia Herukka kirkastaa ja heleyttää väsynyttä ja stressantunutta ihoa lisäten ihon elinvoimaisuutta.

Lisätiedot

Brandit

,

Hajusteeton

Ihon Tyyppi

, ,