BTB13 Berry Oil marjaöljy 30 ml

58,00 

BTB13 Omega-3 Marjaöljy antaa kasvoillesi kosteutusta kotimaisten marjojen ansiosta. Mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyt tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja. Ihana marjaisa tuoksu.

 

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 Omega-3 Marjaöljy tuo kasvoillesi upeat marjat ihanilla marjojen omilla tuoksuilla. Mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyt tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja.

BTB13 Omega-3 Marjaöljy ja sen sisältämät arktiset marjat saavat poikkeuksellisen voimansa Pohjolan yöttömän yön auringosta.

Välttämättömät omega-3-rasvahapot ovat oleellisia solun koko toiminnalle. Ne ehkäisevät ikääntymistä ja ihon kuivumista sekä parantavat pintaverenkiertoa ja solujen ravinnonsaantia. Omega-3-rasvahapot tekevät ihosta tasaisemman ja nuoremman. Omega-3-rasvahapot hillitsevät tulehdusreaktioita iholla.

Käyttö: Levitä BTB13 Omega-3 marjaöljyä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Öljyä voi myös sekoittaa kasvovoiteen joukkoon.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

 

Lisätiedot

Brandit

Hajusteeton

Ihon Tyyppi

, , , , , ,