BTB13 Pro-Age firming serum 30 ml

108,00 

BTB13 Pro-Age Kiinteyttävä seerumi kiinteyttää, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa sen rakennetta. Ihosta tulee kimmoisampi, tasaisempi ja nuorekkaamman näköinen.

Yksi hoitolinjan suosituimmista tuotteista!

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 Pro-Age Kiinteyttävä Seerumi on Pro-Age-hoitolinjan tärkein tuote. Sen säännöllisellä käytöllä saadaan aikaan hämmästyttäviä tuloksia. Vaikutukset perustuvat BTB13-yhdisteen l-karnitiiniin (BT) ja oroottihappoon (B13), joita on ihossa itsessaäänkin, mutta niiden määrä vähenee iän myötä.

BTB13 Pro-Age Kiinteyttävä Seerumi on ihon ikämuutoksia hoitava ja ehkäisevä hoitoseerumi, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä parantaa sen kosteudensitomiskykyä tekemällä ihon rakenteesta tiivimmän ja vahvemman. Seerumi palauttaa ihon nuorekkaan kimmoisuuden ja sileyden.

Käyttö: Levitä seerumia 2-3 tippaa puhtaalle iholle aamuin illoin kasvovoidetta.

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, korjaavat, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

Katso myös nämä sarjan tuotteet:

BTB13 Pro-Age Ikääntyvän ihon Tuotepaketti

 

Lisätiedot

Brandit

,

Hajusteeton

Ihon Tyyppi

, , , , , , , , , , , ,