BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio 250 ml

29,90 

BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio puhdistaa kasvojen ihon ja meikin hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Sopii ikääntyvälle ja kuivalle iholle.

 

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio puhdistaa kasvojen ihon ja meikin hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Puhdistusemulsion öljypitoisuus täydentää puhdistavaa vaikutusta ja auttaa poistamaan iholta rasvaliukoisen lian.

Käyttö: Levitä puhdistusemulsiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Huuhtele ja viimeistele puhdistus BTB13 Pro-Age Hoitovedellä.

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, korjaavat, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

Katso myös nämä sarjan tuotteet:

BTB13 Pro-Age Ikääntyvän ihon Tuotepaketti

BTB13 Tehokosteusvoide

Lisätiedot

Brandit

,

Hajusteeton

Ihon Tyyppi

, , ,