BTB13 Pro-Age Vitamiininaamio 50ml

55,00 

BTB13 Pro-Age Vitamiininaamio on A- B- C- ja E-vitamiineja sisältävä tehohoito, joka heleyttää, kirkastaa ja vahvistaa ihoa. Naamio sisältää iholle tärkeitä vitamiineja, jotka kosteuttavat, vahvistavat ihon rakennetta, uudistavat, kiinteyttävät ja silottavat ihoa. Kasvonaamio on todellinen tuhkimohoito iholle, joka häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä kirkastaen ihoa.

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 Pro-Age Vitamiininaamio on A- B- C- ja E-vitamiineja sisältävä tehohoito, joka heleyttää, kirkastaa ja vahvistaa ihoa. Naamio sisältää iholle tärkeitä vitamiineja, jotka kosteuttavat, vahvistavat ihon rakennetta, uudistavat, kiinteyttävät ja silottavat ihoa. Naamion antioksidantit suojaavat ihosoluja ja edistävät ihon terveyttä. BTB13 Pro-Age Vitamiininaamio on todellinen tuhkimohoito iholle, joka häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä kirkastaen ihoa.

Käyttö: Levitä naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ihon tarpeen mukaisen BTB13-hoitoseerumin päälle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia tai yönaamiona yövoiteen tapaan. Käytä vähintään 2 kertaa viikossa optimaalisen hoitovaikutuksen saavuttamiseksi.

Älä käytä naamiota höyryssä tai saunassa, sillä sen sisältämät aktiiviset vitamiinit, erityisesti A-vitamiini, voivat ärsyttää ihoa.

Katso myös nämä sarjan tuotteet:

Lisätiedot

Brandit

,

Ihon Tyyppi

Hajusteeton

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BTB13 Pro-Age Vitamiininaamio 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *