BTB13 Medical Anti-Redness Hoitovoide 30 ml

46,00 

BTB13 Medical Anti-Redness hoitovoide on tarkoitettu koko kasvoille eri syistä johtuvan punoituksen ja couperosan hoitoon. Lievittää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ärsykkeiltä ja rauhoittaa ihoa. Sopii myös ihon rauhoittamiseen kemiallisten kuorintojen ja mikroneulausten jälkeen.

Hajusteeton

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 Medical Anti-Redness hoitovoide on tarkoitettu koko kasvoille eri syistä johtuvan punoituksen ja couperosan hoitoon. Hajusteettoman hoitovoiteen laajatehoinen aktiiviaineyhdistelmä lievittää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ärsykkeiltä ja rauhoittaa ihoa. Sopii myös ihon rauhoittamiseen kemiallisten kuorintojen ja mikroneulausten jälkeen

Käyttö: Levitä iholle ensin ihotyypin mukainen BTB13 Seerumi ja sen päälle Medical Anti-Redness Cream normaalin hoitovoiteen tavoin. Käytä aamuin illoin. Helposti imeytyvä pehmeä voide sopii hyvin myös meikin alle.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

Katso myös nämä sarjan tuotteet:

BTB13 Medical Öljytön Hoitovoide

BTB13 Medical Hoitovesi

Lisätiedot

Brandit

,

Ihon Tyyppi

, , ,

Hajusteeton