Kapha Sebum Balance voide sekaiholle, rasvaiselle iholle 50 ml

56,00 

Onko ihosi normaalisti sileä ja pehmeä, mutta T-alueella (otsa, nenä ja leuka) rasvainen? Onko ihosi paksu, kiiltävä ja ihohuokoset laajentuneet? Onko sinulla mustapäitä ja komedoja erityisesti otsassa, nenässä ja leuassa? Onko ihosi samea, epäpuhdas ja ärtynyt? Kärsitkö aknesta, tulehduksista, näppylöistä tai iho-ongelmista? Vai onko ihosi taipuvainen olemaan paksu ja rasvainen? Kapha Pure Light Cream on täydellinen peruskosteutushoito sekaiholle, rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle. Ainesosat, kuten maitohorsma, kurkuma, maarianohdake, teepuu, voikukka ja salvia, tasapainottavat talintuotantoa pitkäkestoisesti säätelemällä entsyymiä, joka stimuloi talirauhasia. Päivä päivältä se ehkäisee ärsytystä ja sillä on antibakteerinen vaikutus luonnollisella prebioottisella toiminnalla. Se sopii myös ihanteellisesti, jos ihosi yhdistää kuivan ja rasvaisen ihon piirteet eri alueilla. T-alue on taipuvainen rasvoittumaan, siinä on mustapäitä ja laajentuneita ihohuokosia; muu osa kasvoista on kuivempi.

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Onko ihosi normaalisti sileä ja pehmeä, mutta T-alueella (otsa, nenä ja leuka) rasvainen? Onko ihosi paksu, kiiltävä ja ihohuokoset laajentuneet? Onko sinulla mustapäitä ja komedoja erityisesti otsassa, nenässä ja leuassa? Onko ihosi samea, epäpuhdas ja ärtynyt? Kärsitkö aknesta, tulehduksista, näppylöistä tai iho-ongelmista? Vai onko ihosi taipuvainen olemaan paksu ja rasvainen?

Pure Light Cream on täydellinen peruskosteutushoito sekaiholle, rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle. Ainesosat, kuten maitohorsma, kurkuma, maarianohdake, teepuu, voikukka ja salvia, tasapainottavat talintuotantoa pitkäkestoisesti säätelemällä entsyymiä, joka stimuloi talirauhasia. Päivä päivältä se ehkäisee ärsytystä ja sillä on antibakteerinen vaikutus luonnollisella prebioottisella toiminnalla.
Se sopii myös ihanteellisesti, jos ihosi yhdistää kuivan ja rasvaisen ihon piirteet eri alueilla. T-alue on taipuvainen rasvoittumaan, siinä on mustapäitä ja laajentuneita ihohuokosia; muu osa kasvoista on kuivempi.
Pure Light Cream on täydellinen päivävoide myös tämän tyyppiselle iholle: talintuotantoa säätelevät ainesosat torjuvat kiiltävää vaikutusta, ja piidioksidi ja eteeriset öljyt tekevät ihon rakenteesta sileämmän, hienomman ja tasaisemman. Kosteuttavat ja ravitsevat ainesosat, kuten hyaluronihappo ja kasviöljyt, pitävät ihon optimaalisessa kunnossa.

Lakshmin Kapha-linja on täydellinen hoito-ohjelma, joka on erityisesti kehitetty sekaiholle, rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle. Tasapainottavat kauneustuotteet (kiitos myös monitoimisen bioemulgaattorin, joka toimii yhdistävänä tekijänä) palauttavat ihon luonnollisen fysiologisen tilan ärsyttämättä ihoa tai muuttamatta sen pH-arvoa. Ne poistavat epämiellyttävän kiillon. Tämä tuotelinja normalisoi talintuotantoa, sillä on antibakteerinen vaikutus ja se vähentää ihon ärtyneisyyttä. Ihosta tulee kirkkaampi ja puhtaampi, ja sen rakenne tasaisempi ja hienostuneempi. Kasvipohjaiset antiseptiset aktiiviset ainesosat toimivat aktiivisesti epäpuhtauksia ja komedoja (mustapäät) vastaan.

Ainesosat:
Aqua [Vesi] (Eau), Cetearyl glucoside, Sorbitan olivate, Glyseriini, Caprylic/capric triglyceride, Ethylhexyl palmitate, Helianthus annuus (Auringonkukan) siemenöljy, Prunus amygdalus dulcis (Makea manteli) -öljy, Sesamum indicum (Seesami) -siemenöljy, Cetyl palmitate, Aloe barbadensis -lehtimehu (), Cetearyl alcohol, Sorbitan palmitate, Bentsyylialkoholi, Natriumlevulinaatti, Natriumanisaatti, Parfum [Hajuste], Silika, Natriumhyaluronaatti, Ksantaanikumi, Maitohappo, Lesitiini, Silybum marianum -uute (), Taraxacum officinale (Voikukka) -juuriuute (), Aloe barbadensis -lehtiuute (), Curcuma longa -juuriöljy, Melaleuca alternifolia -kukka/lehti/varsiöljy, Salisyylihappo, Salvia officinalis (Salvia) -lehtiuute (*), Salvia sclarea (Muskottisalvia) -öljy, Epilobium fleischeri -uute, Tokoferoli, Askorbyylipalmitaatti, Linalooli, Sitruunahappo.

(*) Luomuviljelystä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kapha Sebum Balance voide sekaiholle, rasvaiselle iholle 50 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *