Kapha Normalizing kasvoöljy samealle ja epäpuhtaalle iholle 30 ml

56,00 

Kapha Normalizing Oil -öljy stimuloi, elvyttää sameaa ja öljyistä ihoa ärsyttämättä sitä. Tämä kasvo-öljy on rauhoittava ja tulehduksia hillitsevä ja edistää nesteiden poistumista ja stimuloi verenkiertoa sekä lihaskudosta. Lakshmin öljyt ovat erittäin puhtaita ja kylmäpuristettuja, jotta niiden kaikki ominaisuudet säilyvät. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, väriaineita, lisättyjä hajusteita tai lisäaineita.

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

Lakshmin öljyt ovat erittäin puhtaita ja kylmäpuristettuja, jotta niiden kaikki ominaisuudet säilyvät. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, väriaineita, lisättyjä hajusteita tai lisäaineita. Kapha Normalizing Oil -öljy stimuloi, elvyttää sameaa ja öljyistä ihoa ärsyttämättä sitä. Tämä kasvo-öljy on rauhoittava ja tulehduksia hillitsevä ja edistää nesteiden poistumista ja stimuloi verenkiertoa sekä lihaskudosta.

Teepuun, rosmariinin, muskottisalvian, kamomillan ja immortellen eteeriset öljyt tehostavat puhdistavaa ja talintuotantoa tasapainottavaa vaikutusta. Arvokkaat kylmäpuristetut kasviöljyt, kuten jojoba, makea manteli, auringonkukka, riisi ja seesami, auttavat poistamaan toksiineja, kiinteyttävät ja palauttavat energian, myös paksulle ja vettä pidättävälle iholle. Normalizing Oil sisältää myös paljon ravintoaineita, mm: kalkki, rauta, magnesium, sinkki ja A-, K- ja E-vitamiinit.

Ainesosat:
Simmondsia chinensis (Jojoba) -siemenöljy, Skvalaani, Caprylic/capric triglyceride, Dicaprylyl ether, Ethylhexyl palmitate, Oryza sativa (Riisin) leseöljy, Cocoglyceridit, Helianthus annuus (Auringonkukan) siemenöljy (), Prunus amygdalus dulcis (Makea manteli) -öljy, Prunus armeniaca (Aprikoosin) ytimen öljy, Sesamum indicum (Seesami) -siemenöljy (), Parfum [Hajuste], Cananga odorata -kukkaöljy, Curcuma longa -juuriöljy, Melaleuca alternifolia -kukka/lehti/varsiöljy, Rosmarinus officinalis (Rosmariini) -lehtiöljy, Salvia sclarea (Muskottisalvia) -öljy, Linalooli, Helichrysum italicum -uute (*), Limonene, Chamomilla recutita (Kamomilla) -kukkaöljy, Tokoferoli.

(*) Luomuviljelystä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kapha Normalizing kasvoöljy samealle ja epäpuhtaalle iholle 30 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *