Shopping Cart

kestotaivutus & ripsien ja kulmien värjäys

Hanki uutta eloa ripsiisi ja kulmakarvoihisi värjäyksellä ja muotoilulla. Ripsien ja kulmien värjäys on pientä arjen luksusta ja tuo samalla kasvojesi luontaiset piirteet paremmin esille! 

ripsien kestotaivutus & värjäyshoito

n. 80 min / 81€

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripset ylöspäin antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia ja saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta ilman liimaa, irtoripsiä tai ripsienpidennyksiä. 

Ripsien kestotaivutus on erittäin turvallinen ja tehokas ripsikäsittely ja sopii erityisen hyvin herkille silmille. Kestotaivutus on loistava vaihtoehto jos et halua käyttää ripsienpidennyksiä, olet esimerkiksi allergisoitunut ripsiliimalle, et halua käydä ripsihuollossa kuukausittain tai etsit luonnollista lopputulosta jonka voit halutessasi viimeistellä ripsivärillä. 

Käsittelyssä ripset kiinnitetään silikonimuotin päälle yksitellen jonka jälkeen ripsiin levitetään kestotaivutusaineet ja annetaan niiden vaikuttaa. Lopuksi yläripset kestovärjätään. Silikonimuotit valitaan halutun lopputuloksen mukaisesti luonnollisesta kaaresta näyttävämpään kaareen. 

Saavuthan ripsien kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä. Varsinkin vedenkestävän silmämeikin poistaminen juuri ennen taivutusta saattaa heikentää taivutuksen kestoa. 

Hoito sisältää kestotaivutuksen eri vaiheineen, ripsien kestovärjäyksen ja lopuksi ripsien öljyhoidon ja kotihoito-ohjeet.

Ripsien kestotaivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia. Ripsiä ei tule kastella 24 tuntiin käsittelyn jälkeen ja saunomista sekä uimista tulee välttää 48h käsittelyn jälkeen.

Kulmien värjäys ripsitaivutusten yhteydessä + 14 €

 
MG_9980_1080px-2-1 (1)

Kulmien  laminointi 

58 € (n. 55 min)  / ja hoitojen yhteydessä 39 €

Kulmien laminointi -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja kivuttomasti –  vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa.

Kestoväripaketti ripsiin ja kulmiin

34€

Sisältää värit ripsiin ja kulmiin, muotoilun ja silmänympärysvoiteen.

Kulmien kestovärjäys JA MUOTOILU & KOSTEUSVOIDE KULMIEN YMPÄRILLE

22€

Sisältää värin, muotoilun ja rauhoittavan voiteen kulmien ympäryksille.

Kulmien muotoilu

17€

Sisältää kulmien muotoilun joko pinsetillä tai sokerilla ja ihoa rauhoittavan voiteen kulmien ympärysiholle.

Ripsien kestovärjäys

19€

Sisältää värit ripsiin ja kulmiin, muotoilun ja silmänympärysvoiteen.

HOITOJEN yhteydessä pelkkä kulmaväri ja muotoilu

14€

HOITOJEN  yhteydessä kestoväripaketti ripsiin ja kulmiin

25€

HOITOJEN  yhteydessä pelkkä ripsiväri

14€

HOITOJEN  yhteydessä pelkkä kulmien muotoilu

9€