Shopping Cart

Vartalohoidot ja Sokeroinnit

Helli kehoasi kokonaisvaltaisella vartalohoidolla. Villi Vadelmassa silotamme ja siistimme sokerilla, puhdistamme ihosi, avaamme lihastesi solmut ja vetreytämme vartalosi.
Sinun ei tarvitse kuin valita mieleisesi hoito ja saapua paikalle. Tervetuloa!

Huom! Moona tekee meillä toistaiseksi sokeroinnit. Mikäli haluat varata ajan Hannalle, niin laita viesti p. 044 0204750

Lihaksia vetreyttävä, ihoa heleyttävä vartalohoito

75 min / 89€

Koko vartalo kuivaharjataan ensin, sitten vartalo kuoritaan ihanalla ihoa hellivällä ja kirkastavalla kuorinnalla. Hoito jatkuu hemmottelevan rentouttavalla ja napakalla öljyhieronnalla koko vartalolle, myös kasvot hierotaan.

Brasilialainen Sokerointi 

45-60 min  / 70 €

Brasilialainen sokerointi on intiimialueen karvanpoisto, kotimaisella luonnon sokerilla.

Tähän aikoja varattavissa vain Moonalle!

Sokerointi & puolivartalohoito

2 h  / 120 €

Sisältää säärien ja reisien sokeroinnin, rauhoittavan seerumin, selluliittiseerumin & rentouttavan tehohieronnan ja lopuksi kiinteyttävän & kosteuttavan naamion reisille.

Selän ihon puhdistus

75 min / 88 €

Sisältää ihon pintapuhdistuksen ja pesun, kuorinnan, lämmityksen höyryllä, mekaanisen puhdistuksen tai tarvittaessa myös ulttra-äänipuhdistuksen, rauhoittava naamion sekä loppuvoiteen.

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla

Ihokarvojen poisto Ekopharman suomalaisilla hajusteettomilla Hilla Hellä – sokereilla

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen keino poistaa ihokarvat. Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä. 

Hilla Hellä -sokeri on 100% luonnontuote,  suomalaisesta sokeriruo’osta. Sokeri ei allergisoi eikä polta ihoa ja on hygieeninen käytössä ja myös hajusteeton. Karvan tulisi olla n. 0,5 cm, kun tulet karvanpoistoon.

Hinnasto:

 • Sääret, n. 30 min
  39€
 • Reidet, n. 30-40 min
  42€
 • Bikiniraja, n.15-20 min
  31€
 • Kainalot, n.15-20 min
  26€
 • Käsivarret kokonaan, n.30 min
  35€
 • Olkavarret n. 15-20 min
  22€
 • Kyynärvarret n. 15-20 min
  22€
 • Rintakehä 30-40 min
  37€
 • Yläselkä, 30 min
  37€
 • Koko selkä, 40-45 min
  55€
 • Kasvot n. 15-25 min
  25€
Logo_1080px_EAP

Sokeroinnin paketit

 • Sääret ja kainalot, 40-60 min
  55€
 • Sääret ja reidet, 60-75 min
  75€
 • Sääret ja bikiniraja, 40-50 min
  62€
 • Bikiniraja ja kainalot 30-35 min
  49€
 • Sääret, reidet, bikiniraja, 70-80 min
  91€
 • Sääret, reidet, kainalot, 60-75 min
  89€
 • Sääret, kainalot, bikiniraja, 60 min
  82€
 • Koko hoito, n. 80-90 min
  115€
  [Sääret, reidet, bikiniraja, kainalot]

Huom!

Suositeltava sokerointiväli riippuu sokeroidusta alueesta,
karvan laadusta ja pituudesta.

Esimerkkejä:

Vasta-aiheet sokeroinnille:

Saman päivän aikana tulisi välttää:

Yleistä sokeroinnista

Sokeroinnin hinnoittelusta:

Sokeroinnin hinnoittelu perustuu valitsemasi sokeroitavaan alueeseen, siihen varattuun aikaan, käytettäviin raaka-aineisiin ja muihin tarvikkeisiin, jota sokeroinnissa tarvitaan.

HUOM! SOKEROINTIIN LIITTYEN VINKKI MEILTÄ KOSMETOLOGEILTA:
Karvan tulisi olla ainakin 0,5 cm kun tulet karvanpoistoon. Mikäli karva ei ole näin pitkä, emme voi tehdä sokerointia, joten varaathan ajan vasta sitten, kun karva on riittävän pitkää. Sheivausta ei tule tehdä ainakaan pariin viikkoon ennen sokerointiin tulemista.

Hoito-ajan peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen hoito-aikaa, että saamme tilalle toisen asiakkaan. Kiitos kun huomioit!

Sokerointiin käytettävästä ajasta:

Ajanvaraus esim. sokerointi 30 min tai 45 min tarkoittaa, että tekijällä on enintään tämän verran aikaa käytettävissään työn tekemiseen. Asiakkaalle on varattu aikaa esim. 30 min tai 45 min, sisältäen pukemiset, riisumiset, kassatoiminnot ja mahdollisen uuden ajanvaraamisen.

Riippuu aina karvasta, karvan määrästä jne kauanko sokeroinnissa menee aikaa. Kosmetologin ei tarvitse käyttää karvanpoistoon koko varattua
aikaa esim. 45 minuuttia, vaan 45 minuuttia on aika, jonka sisällä kosmetologin on saatava hoito tehtyä. Kosmetologin kuuluu siis tehdä asiakkaalle karvanpoiston vaiheet huolellisesti ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pyrkien, mutta mitään velvollisuutta täyden ajan lunastamiseen kosmetologilla ei ole. Kukaan ei varmasti toivo karvanpoistoa pitkitettävän sen enempää, kuin mitä siihen todellisuudessa kuluu aikaa.

Saako nopeamman sokeroinnin halvemmalla?

Taitava ja harjaantunut kosmetologi kykenee  tekemään karvanpoistot keskimääräistä nopeammin, mutta tehdyn työn hintaan se ei vaikuta. Sokeroitavan alueen työmäärä on kuitenkin sama – taitava tekijä vain saattaa tehdä sen nopeammin, kuin vähemmän kokenut. Sokeroijan hyvä ammattitaito ei siis voi toimia hintaa alentavana tekijänä.

Voiko pyytää muiden alueiden sokerointeja kaupan päälle?

Kosmetologi ei tee ylijäävän ajan puitteissa muiden alueiden sokerointeja samaan hintaan. Kuten edellä mainittiin, niin tässä ei sokeroida minuutteja, vaan tiettyä ihoaluetta. Jos ylimääräistä aikaa jää, voi tietenkin pyytää kosmetologia sokeroimaan vaikka esim. kainalot. Niistä kuitenkin veloitetaan aina erikseen.