BTB13 Multikosteuttaja ultimate moisturizer 100 ml

29,00 

BTB13 Multikosteuttaja on kosteuttava suihke kasvojen ja kaulan iholle. Voidaan käyttää ihon kosteuttamiseen ja virkistämiseen useita kertoja päivässä. Sopii käytettäväksi myös meikin päälle! Ihana raikas tuoksu.

 

Ilmainen toimitus yli 70€  tilauksille

  • Toimitus 1-3 työpäivän aikana

BTB13 Multikosteuttaja on kosteuttava suihke kasvojen ja kaulan iholle. Voidaan käyttää ihon kosteuttamiseen ja virkistämiseen useita kertoja päivässä. Sopii käytettäväksi myös meikin päälle!

Käyttö: Suihkuta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kasvovoidetta tai seerumia. Suihke tuo kosteutta ja estää kosteuden haihtumista iholta. Lisää tarvittaessa.

Ainesosat:
Aqua, Propanediol, Glycerin, Sodium PCA, Panthenol, Sodium Hyaluronate, BTB13™ (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Allantoin, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citronellol**, Linalool**, Limonene**, Citral**
**Naturally occurring in essential oils

Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

 

 

Lisätiedot

Ihon Tyyppi

, , , , , , , , , , , ,

Hajusteeton