Shopping Cart

Unna Nordic metsäelämyshoidot

Talletimme aisteja hellivän metsähetken hoitolamme kasvohoitoihin. Pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Tuotteisiin on käytetty ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät mm. antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Tuotteisiin on valittu myös fermentoitua granaattiomenauutetta, ruusunmarjaöljyä ja ihon omaa mikrobistoa tukevia prebiootteja.

Unna nordic Metsäelämys

75 min /  104€

Unna-tunnushoito, joka johdattaa pehmeälle metsäpolulle ja kauas huolista. Hoito alkaa selkähieronnalla, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä. Kaksoispuhdistus ja kirkastava kasvokuorinta valmistelevat ihon hoitotuotteelle.

Ihotyypin mukaiset tehoseerumit ja kerroksittain kasvoille sivellyt hoitovedet tuntuvat pulahdukselta metsälampeen. Ihanan rentoutumisen koet viimeistään havuilla tuoksuvan kasvo-decolteehieronnan aikana. Hoitonaamio tuo rauhoittavan ja viilentävän tunteen ansiosta mieleen lempeän kallion kosketuksen. Lopuksi kädet saavat avaavan ja hellän hieronnan.

Hoitoon sisältyy:

Unna nordic Kirkastava Taimi c-vitamiini kasvohoito

60 min / 85€

Ihoa kirkastava ja uudistava kasvohoito lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttää ihoa. Antioksidanttinen, ihoa suojaava C-vitamiini edistää ihon kollageennisynteesiä, mikä kiinteyttää ja lisää ihon kimmoisuutta. Lisäksi C-vitamiini kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Koivunmahla ja sokerifermentit kosteuttavat ja palauttavat ihon nuorekkaan elastisuuden. Metsäiset mustakuusen, männyn ja katajan eteeriset öljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa ja rentouttavat mieltä lieventäen stressiä ja jännitystä.

Hoitoon sisältyy:

Unna nordic Vahvistava AIna collagen booster -kasvohoito

60 min / 87€

Vahvistava AINA Collagen Boost kasvohoito vahvistaa ikääntyneen ihon rakennetta ja lisää iholle nuorekasta hyvin vointia. Antioksidanttinen hoitovaikutus suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta ja kasvohoito tankkaa ihoon kosteutta ja lisää ihon joustavuutta.  Fermentoitu granaattiomenauute aktivoi ihon kollageenituotantoa, jota C-vitamiinipitoinen ruusunmarjauute tehostaa. Samea ihonväri muuttee kirkkaaksi ja iho tuntuu napakalta, vahvalta ja syväkosteutetulta.

Hoitoon sisältyy:

Unna nordic kosteuttava Pihla hydrating -kasvohoito

60 min / 85€

Kosteuttava PIHLA Hydrating -kasvohoito sitoo iholle kosteutta, tehden ihosta silkkisen pehmeän. Janoisen ja kuivan ihon kasvohoito lisää ihon kasvohoito lisää ihon elinvoimaisuutta ja luonnollista heleyttä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Kaurauute on kuivan ihon pelastus, joka hillitsee epämukavaa kutinaa ja rauhoittaa kuivan ja helposti punoittavan ihon.

Hoitoon sisältyy: