Shopping Cart

Hiuspohjan hoidot

Elvytä hiuspohjaa tehokkailla hiuspohjan hoidoilla. Hiuspohjan hoitoja tekee tällä hetkellä Hanna.

Hiuspohjan mikroneulaushoito 

 145€ / 75-90 min

Hiuspohjan mikroneulaushoito – BTB13 Micro Therapy vilkastuttaa solujen uusiutumista hiuspohjassa ja karvatupissa. Hoito elvyttää karvatuppea ympäröivää verenkiertoa, sekä hoitaa ja vahvistaa hiuspohjaa. Hoidon avulla edesautetaan karvatupen ravinnonottoa sekä hiusten kasvua. Se ehkäisee hiusten ennenaikaista ohenemista, hiustenlähtöä ja tasapainottaa hiusten luonnollista kasvukautta.

Tule hoitoon puhtailla hiuksilla (pese hiukset ennen hoitoon tuloa)

  • talvella, ota mukaasi puhdas pipo / huivi, millä voit suojata päätä
  • kesällä puhdas hattu jos tulet olemaan hoidon jälkeen auringossa
IMG-8176-Edit

Hoitoon sisältyy:

Hoidon jälkeen:

Öljy- & Hiuspohjan kuorintahoito 

79€ / 55-65 min 

Hoito sopii mikroneulauskäsittelyjen välissä hiuspohjan hoidoksi tai muuten kuivaan ja hilseilevään hiuspohjaan tuomaan kosteutta, ravintoa ja tietysti ihanaa rentoa hemmottelua. Tehokas öljyhoito hiuksille palauttaa hiusten terveen kiillon, kimmoisuuden ja vahvuuden.

Öljyhoito auttaa hiustuppien ravinteiden saantiin. Se on erityisen tärkeää kaikissa hiustenlähtöön tai rakenteeseen liittyvissä ongelmissa tai jos päänahka on kuiva tai hilseilevä. Hiuksia ja hiuspohjaa ravitseva hiusöljy sisältää suojaavia antioksidantteja ja vitamiineja kasviöljyistä. Runsaasti omega-rasvahappoja sisältävät ruusunmarjan ja mustaherukan siemenöljyt rauhoittavat ja hoitavat herkkää ja reaktiivista hiuspohjaa. Kahviöljy ja granaattiomenan siemenöljyt ovat tehokkaita antioksidantteja ja kosteuttavat. Korjaava hiusöljy palauttaa kemiallisten käsittelyiden ja kuumuuden vaurioittaman hiuksen vahvan, terveen rakenteen. 

Hoitoon sisältyy: